Koop bitcoin (BTC), de dollar is aan het sterven, aldus de auteur van ‘Rich Dad Poor Dad’

De Amerikaanse dollar is aan het sterven, dat schreef de auteur van het bekende boek ‘Rich Dad Poor Dad,’ Robert Kiyosaki, onlangs in een tweet. In dezelfde tweet stelt Kiyosaki dat men in goud, zilver of bitcoin (BTC) zou moeten investeren om te ontkomen aan de constante waardevermindering van de dollar.

- Advertentie -

Kiyosaki is bekend van zijn boek ‘Rich Dad Poor Dad’ dat hij in 1997 schreef. In dit boek schrijft hij over verschillende perspectieven over hoe je je financiële situatie zou moeten benaderen op basis van zijn ervaringen met zijn eigen vader, de Poor Dad, en de vader van een van zijn vrienden, de Rich Dad. Het boek ging meer dan 32 miljoen keer over de toonbank en is daarmee tot vandaag de dag een enorm succes.

Dankzij zijn succes kon Kiyosaki 1,3 miljoen volgers vergaren op Twitter. In tweets publiceert hij vaker advies of handige weetjes, zo ook op 1 april. Toen schreef hij:

Les 5. GELD BESPAREN: BEN JE GEK? Waarom geld sparen als de QE FED biljoenen nepdollars bijdrukt – 82 miljard dollar per maand tot 125 miljard dollar per dag? Waarom sparen als ZIRP, zero interest policy, verliezers nul betaalt? Spaar goud-het geld van god, of Bitcoin- het geld van de mensen.

De auteur doelt vooral op het beleid van de Amerikaanse overheid om kosten wat kost de economie te redden door geld bij te drukken. In een tweet op 4 april doet Kiyosaki er nog een schepje bovenop. Hij schreef “SPAAR NIET” en “koop bitcoin.

DE DOOD VAN DE DOLLAR. Mensen zijn wanhopig op zoek naar geld. Erg verdrietig. Als de overheid je gratis geld geeft, accepteer het maar geef het verstandig uit. SPAAR NIET. Koop goud, zilver, Bitcoin. De dollar sterft. Zilver $20. Beste koop voor toekomstige veiligheid. Iedereen kan $20 betalen, vooral met gratis nepgeld.

- Advertentie -

Vrijdag 10 april om 20:00 uur organiseren we een Ask Me Anything (AMA) sessie met David en Michiel. Stel je vragen en discussieer live met ons mee!

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.533,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.225,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.284,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.372,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.376,40 Kopen
Laatste nieuws

Ethereum 2.0 lancering nog maar uren verwijderd, meer dan $500 miljoen...

0
De lancering van Ethereum (ETH) 2.0 is nog maar enkele uren verwijderd en de verwachtingen zijn zeer hooggespannen. Op 1 december om 12 uur...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...