Roy van Krieken Roy van Krieken
21/06/2023 17:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/06/2023 17:30

Met crypto abonnement de goedkoopste bitcoin: Nederlandse partij doet het

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: Shutterstock/dnlv

Bitcoin kopen in Nederland is in de loop der jaren steeds makkelijker geworden. Ons kikkerlandje telt namelijk inmiddels een ruim aanbod aan verschillende platforms waar men terecht kan om cryptocurrencies te verhandelen. De handelskosten spelen vanzelfsprekend een belangrijke rol in de lastige keuze waar crypto-investeerders mee opgescheept zitten. Onderaan de streep blijf je toch een Nederlander en dus wil je zo min mogelijk extra kosten terwijl je handelt in crypto

Prosper is de nieuwe crypto exchange die de concurrentie aangaat met de gevestigde namen uit ons land. Maak een account aan bij Prosper en ontdek direct hoe jij meer uit het handelen in cryptocurrencies kunt halen!

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Goedkoopste Nederlandse crypto exchange

Prosper onderscheidt zich van de andere beurzen door het subscription model dat het in gebruik neemt. Aan de hand van je verwachte handelsvolume sluit je een abonnement af waarbij de maandelijkse kosten variëren van €0,99 per maand tot maximaal €24,99. 

Als je meer handelt, en dus hogere maandelijkse kosten hebt, dan liggen de fees echter een stuk lager. Op jaarbasis tikt dit lekker aan en kun je met gemak honderden euro’s besparen. De kortingen bij elk abonnement staan hoe dan ook vast; ongeacht het maandelijkse handelsvolume dat je draait. Wat dat betreft sta jij zelf aan de knoppen om de handelskosten te bepalen.

De handelskosten liggen tussen de 0,07% en 0,03% per trade, waarmee het zichzelf de goedkoopste in de branche mag noemen. Op de website worden alle kosten overzichtelijk in beeld gebracht.

Ondanks alle voordelen die de abonnementen bieden, is het geen must om een abonnement af te sluiten. Prosper biedt namelijk ook een gratis model, waarmee je, zonder identiteitsverificatie, tot maximaal €250 aan inkomende gelden kunt storten om hier vervolgens tegen kosten van slechts 0,07% mee te handelen. 

Het is belangrijk om te vermelden dat je als gebruiker nergens aan vast zit aangezien je je abonnement op elk moment kunt wijzigen of opzeggen.

Gebruikers van Prosper kunnen gebruikmaken van zowel limit-,market- als stop orders. Momenteel biedt het 70 cryptohandelsparen, maar de komende maand zal het aantal uitgebreid worden naar een totaal van meer dan 80 paren. 

Met Prosper is het daarnaast mogelijk een passief inkomen te verdienen middels het referral programma. Voor een oneindige periode kun je met iedere nieuwe klant die via jouw link een abonnement afsluit 20% verdienen. Terwijl dit al klinkt als gratis geld, wordt het nóg mooier. De indirecte referrals (laag 2 én laag 3) leveren daarbovenop ook nog eens 10% op. In je profiel wordt eenvoudig en overzichtelijk al jouw verdiensten in kaart gebracht.

Als laatste kun je bij Prosper met gemak euro’s storten en opnemen via iDEAL en SEPA.

Advertisement

Is Prosper veilig?

Uiteraard is het besparen van geld een erg belangrijke factor in de keuze voor een exchange, maar de veiligheid is en blijft cruciaal. Prosper werkt wat dat betreft samen met toonaangevende partners in de branche om fraude, witwassen en terrorismefinanciering tegen te gaan.

Bovendien verwierf het in december vorig jaar succesvol een crypto-licentie van De Nederlandsche Bank waardoor het onder streng toezicht staat en verplicht is zich te houden aan de strenge Nederlandse wet- en regelgeving.

Alle geldmiddelen van klanten worden bovendien in volledige reserven gehouden en klanten hebben de vrijheid om hun crypto gemakkelijk van/naar externe wallets en/of exchanges te versturen.

Laat geen geld op tafel liggen en word vandaag nog lid van Prosper. Kies uit verschillende abonnementsmodellen en geniet van de veiligste en voordeligste manier om te handelen in crypto. Maak nu je account aan bij Prosper!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement