Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Mike Novogratz: Institutionele beleggers stappen langzaam maar zeker de markt betreden

De institutionele beleggers stappen langzaam maar zeker de cryptomarkt binnen, althans dat stelt Galaxy Digtal-oprichter Mike Novogratz. Volgens hem zijn de beleggers bezig met de langere termijn en bereiden ze zich voor door adequate custodians te realiseren. Novogratz deed de uitspraken in gesprek met Bloomberg.

Novogratz ging onder andere in op het feit dat de bitcoin (BTC) koers de afgelopen dagen vrijwel alleen maar zijwaarts heeft gehandeld. Volgens hem heeft bitcoin een mooie run gehad, en is dit een teken van consolidatie. Wel moet vermeld worden dat Novogratz zijn uitspraken deed vlak voor de correctie van gisteravond:

Bitcoin begon het jaar op $3.800 en nu staat het op $10.200 en dus is het al 200% gestegen… Het heeft een enorme run gehad, en dus denk ik dat dit een beetje consolidatie is.

- Advertentie -

Na zijn uitspraken zakte bitcoin dus aanzienlijk in waarde. Maar voor de langere termijn maakt dit niet veel uit aangezien bitcoin nog steeds dik in de plus staat voor 2019. Volgens Novogratz stappen institutionele beleggers de markt juist binnen voor de langere termijn. Zo stelt hij:

De institutionele beleggers die beslissingen voor de langere termijn nemen, zorgen ervoor dat ze custody hebben, dat ze hun zaakjes op orde hebben – ze stappen langzaam maar zeker de markt binnen.

Een van die custody-diensten waar institutionele beleggers mogelijk naar kijken is Bakkt Warehouse, de dienst van handelsplatform Bakkt. Op 6 september zal het stortingen in bitcoin gaan accepteren in aanloop naar de lancering van de fysieke bitcoin futurescontracten die op 23 september gelanceerd zullen gaan worden.

crypto_insiders_telegram_bannerOnze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Zoals hij vorige week al aangaf zijn z’n ogen nu gericht op de 21 weken Moving Average (MA). Verder lezen? Klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.045,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.067,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.090,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.130,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.227,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.045,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.067,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.090,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.130,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.227,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...