Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

PayPal aandelen extra interessant door integratie bitcoin (BTC) en crypto-betalingen, vindt deze investeerder

Betalingsgigant PayPal is hard bezig om cryptocurrencies te integreren in hun diensten, dat zegt Sandi Bragar, een algemeen directeur bij de vermogensbeheerder Aspiriant, tijdens een interview op CNBC. Volgens Bragar verdient de openheid van de betalingsgigant voor crypto een compliment, wat ook dient als reden voor waarom de aandelen van PayPal aantrekkelijk zijn voor investeerders. De andere is de impact van COVID-19 op de handel.

- Advertentie -

Bragar gelooft dat crypto in de voorhoede van alle e-commerce en digitale betalingen staat en dat er veel vraag naar is omdat mensen nu dankzij de pandemie thuisblijven en hun zaken regelen vanaf hun bank of waar dan ook. Zelfs nadat de pandemie over is en mensen weer hun levens zullen hervatten, zal het online betalen blijven en daardoor ook de opkomende interesse in crypto.

 “Het bevalt ons goed dat PayPal samenwerkt met handelaren om crypto te integreren, we verwachten dat dit nog belangrijker gaat worden naarmate meer cryptocurrencies de komende jaren meer mainstream worden.”

Dat PayPal al in maart serieus bezig was met cryptocurrency werd bekend in juli na het delen van een brief gericht aan de Europese Commissie door het bedrijf zelf. Niet veel later wisten anonieme bronnen te melden dat PayPal samen gaat werken met het in New York gevestigde trustbedrijf Paxos voor hun nieuwe crypto-dienstverleningen.

Paxos is de grootste uitgever van gereguleerde stablecoins, waaronder Binance USD (BUSD). Het is de financiële firma ook wettelijk toegestaan ​​om bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) aan te houden namens institutionele beleggers.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.219,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.193,40 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.244,70 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.255,40 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.286,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.219,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.192,70 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.244,70 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.255,40 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.286,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...