Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Tom Lee: Bitcoin (BTC) all-time high (ATH) niet ver weg, alt-seizoen zal volgen

Thomas Lee, bekend bitcoin (BTC) bull en medeoprichter van Fundstrat Global, gelooft dat er binnenkort een nieuw hoogtepunt voor bitcoin in zit en dat de altcoins zullen volgen. Dat zegt hij tijdens een interview met CNBC’s Fast Money op 12 september.

- Advertentie -

De koers van bitcoin (BTC) is met meer dan 20% gedaald de afgelopen twee maanden sinds het hoogtepunt in juni. Tom Lee wordt tijdens het interview gevraagd wat hij denkt dat nodig is om de koers van bitcoin weer omhoog te drijven.

Lee zegt dat er meerdere factoren zijn die zullen leiden tot “wind in de rug” van bitcoin. Hij meldt dat Bakkt, het handelsplatform voor fysieke bitcoin futures dat binnenkort lanceert, alsmede Libra, het stablecoin-project van Facebook, ervoor zullen zorgen dat meer institutionele beleggers de markt instappen.

Lee voegt daaraan toe dat hij denkt dat de BTC-koers vast is gelopen afgelopen zomer omdat de aandelenmarkt dat ook deed. Hij zegt dat de volgende grote katalysator voor een stijging in de bitcoin-koers de aandelenmarkt is.

Vervolgens wordt Lee gevraagd: “Dus de aandelenmarkt moet een all-time high (ATH) bereiken zodat ook bitcoin een ATH kan bereiken?”

Ja, als je naar de laatste 10 jaar kijkt en je neemt de beste 3 tot 4 jaren voor de S&P 500, dan vallen die allemaal samen met de beste jaren voor bitcoin. Dus bitcoin doet het best als de S&P met meer 15% stijgt.

Brian Kelly, vaste gast bij CNBC’s Fast Money en CEO van BKCM, was ook bij het interview aanwezig en vroeg Lee naar de altcoin-markt:

Wat ik denk dat er zal gebeuren is dat de S&P 500 een ATH bereikt, bitcoin bereikt een ATH, wat niet al te ver weg is voor bitcoin, en dan zal er een alt-seizoen volgen.

Aldus Lee. In ander nieuws kwam onlangs naar buiten dat het Witte Huis een verbod op bepaalde e-sigaretten heeft ingevoerd. Dat is een grote klap voor een miljarden industrie en er wordt gespeculeerd dat president Trump dat ook voor cryptocurrencies zou kunnen doen, het is al bekend dat hij er geen fan van is. Ook Tom Lee maakt zich zorgen, ook al verwacht hij niet dat een daadwerkelijk verbod zal volgen:

Dit is niet gerelateerd, maar het toont aan dat White House met een ‘executive order’ alles kan verbieden. En het zou zelfs bitcoin kunnen verbieden. Ik verwacht het niet. Maar met het huidige Witte Huis is “niets buiten de grenzen noch buiten bereik.

Crypto Insider David legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit moment bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.021,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.016,20 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.046,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.106,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.176,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.021,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.016,20 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.046,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.106,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.176,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...