Rico Engelbarts
19/06/2019 17:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/06/2019 17:20

Tom Lee: "Ik denk dat bitcoin (BTC) gemakkelijk zijn all-time highs gaat verbreken"

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

De eeuwige bitcoin bull heeft weer van zich laten horen. Tijdens een interview met CNBC op 18 juni benadrukte de mede-oprichter van Fundstrat Global Advisors, Tom Lee, nog maar eens dat hij verwacht dat bitcoin (BTC) veel verder zal gaan stijgen.
Tijdens het interview ging Lee onder andere in op de nieuwe stablecoin van Facebook, Libra. Voor hem is dit een duidelijk bewijs dat mainstream bedrijven wel degelijk interesse hebben in cryptocurrencies.
Toen hem werd gevraagd of de banken wel zo blij zijn met Libra, en of zij de stablecoin in de toekomst zullen steunen zei Lee:

Eén ding om in gedachten te houden: de jaarlijkse inkomsten per gebruiker voor Facebook zijn waarschijnlijk $50 […], dat is misschien een beetje hoog. Maar een gemiddelde bank genereert bijna $1.000 per klant, dus Facebook zou deze inkomsten 20 keer hoger uit kunnen laten vallen wanneer ze ook bankdiensten aan gaan bieden. […] Ik begrijp waarom banken hier niet echt enthousiast over zijn.

Eerder vandaag kon op Crypto Insiders gelezen worden dat Libra veel kritiek ontvangt van politici in Europa en de Verenigde Staten. Zo zei de Franse Minister van Financiën dat “het is uitgesloten voor Libra om een soevereine valuta te worden.” Daarnaast eist de voorzitter van the House Financial Services Committee, Maxine Waters, dat Facebook onmiddellijk stopt met de ontwikkeling van Libra.
Tenslotte ging Lee tijdens het interview ook nog even in op zijn verwachting voor wat betreft de bitcoin prijs. Lee merkt op dat bitcoin slechts 4% van zijn geschiedenis boven de $9.000 handelde. Hij is dan ook nog steeds bullish:

Ik denk dat bitcoin gemakkelijk zijn all-time highs gaat verbreken.

Heb je gisteren de nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie