twitter_CEO_jack_dorsey_10000_dollar_aan_bitcoins_in_1_week_tijd

Twitter CEO Jack Dorsey koopt $10.000 aan bitcoins in 1 week tijd

2

Jack Dorsey, CEO van zowel Twitter en Square, onthulde tijdens een interview dat hij het bestedingslimiet op Cash App heeft bereikt na maar liefst $10.000 aan BTC te hebben gekocht. Hij onthulde dit tijdens een interview met Tales From the Crypt, een cryptocurrency podcast.

De gastheer Marty Bent vroeg Dorsey over #stackingsats, een campagne op Twitter waar mensen wekelijks screenshots delen waarop te zien is dat ze bitcoin hebben gekocht. Mensen willen zo hun steun betuigen en laten zien dat ze geloven dat bitcoin uiteindelijk breed geadopteerd zal gaan worden. Dorsey zei daarover:

Ik zag het op Twitter, alle screenshots, ik vond het geweldig. Ik heb mee gedaan, maar ik heb mijn limiet voor [BTC-aankopen] al overschreden op de Cash App. Ik kan dus geen BTC meer kopen.

Cash App, een mobiele applicatie van Square waar gebruikers geld mee naar elkaar kunnen sturen en bitcoin kunnen kopen, heeft een wekelijks limiet van $10.000. Dat Dorsey een voorstander van bitcoin is was al langer duidelijk. Dorsey legt uit dat het voor hem niet alleen om bitcoin gaat:

Voor mij gaat het om het internet. Wat wil het internet? Het wil een valuta, het heeft altijd een valuta gewild, de technologie was er echter niet, tot 10 jaar geleden.

Eerder werd ook al bekend dat Dorsey een eigen Bitcoin Lightning Network node heeft, en daarmee deelnemer is van het Lightning-netwerk. Dit is een schalingsoplossing voor de bitcoin-blockchain waarmee razendsnel transacties kunnen worden verstuurd.

Tijdens de podcast van Joe Rogan zei hij daarnaast te hopen dat bitcoin de “native currency van het internet wordt.” Kortom, de CEO van Twitter is een echte bitcoiner, wat zeker bij zal dragen aan een bredere acceptatie van cryptocurrency.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws