Video: Onze hoofdanalist waarschuwt voor bitcoin en ethereum crash

icon-altcoins
Altcoin nieuws
https://www.youtube.com/watch?v=NkRwt0DlpPo

De crash van vandaag zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn. Bitcoin (BTC) maakte een flinke duik vanochtend en is nog steeds aan het dalen. De meeste altcoins vangen zelfs nog zwaardere klappen.

Toch komt deze cryptocurrency crash niet totaal onverwacht. Zo waarschuwde onze hoofdanalist Albert, ook bekend als Appy Crypto, al enkele dagen geleden voor een flinke daling in de markt.

Dit deelde hij al afgelopen dinsdag (16 augustus) met de leden in onze Discord community in een nieuwe video. Nu geven wij deze exclusieve koersvideo voor iedereen vrij. Klik op de bovenstaande of onderstaande video om de analyse nu te bekijken!

Technische crypto analyses, nu voor iedereen!

In deze koersvideo bekijkt Albert het huidige marktsentiment, analyseert hij de koersen van crypto als bitcoin en bekijkt hij projecten die door leden in onze Discord omgeving zijn aangevraagd.

Naast de bitcoin koers, analyseert Albert ook ethereum (ETH), cardano (ADA), solana (SOL), polkadot (DOT), avalanche (AVAX), cosmos (ATOM) en chainlink (LINK). In deze video bespreekt AppY uitgebreid de koersen van deze crypto en waarschuwde hij dus al meerdere dagen geleden voor de scherpe daling van vandaag.

Join de Crypto Insiders community!

Wil je ook meedoen? In onze vernieuwde Discord omgeving kun je van ervaren analisten en handelaren leren en krijg je toegang tot exclusieve content. In deze groep delen we dagelijkse technische analyses en kun je 24/7 met onze community kletsen en vragen stellen aan onze analisten. Zo kunnen we samen de markt voorblijven! Bekijk deze pagina voor meer informatie over het lidmaatschap en maak gebruik van onze gratis 30-dagen proefperiode.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie