Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

VISA is op zoek naar ontwikkelaars die met Bitcoin, Ethereum en/of Ripple hebben gewerkt

Visa is opzoek naar blockchain ontwikkelaars, het liefst met ervaring omtrent bitcoin (BTC), ripple (XRP), en voornamelijk ethereum (ETH). Dat blijkt uit nieuwe vacature geplaatst op de website van de gigantische betalingsverwerker.

We zijn op zoek naar een sterke ontwikkelaar die ervaring heeft met Ethereum en blockchain-architectuur om deel uit te maken van een team dat belast is met het bouwen van gedistribueerde applicaties.

Onze ideale kandidaat heeft gedistribueerde applicaties gebouwd en uitgebracht, heeft gewerkt met de Ripple-, R3-, Ethereum- en / of Bitcoin-blockchain en heeft ervaring met Solidity.

Aldus de vacature.  De Vacature meldt dat er meerdere banen beschikbaar zijn in locaties verspreid over de Verenigde Staten. In gerelateerd nieuws gaat Zap, een Lightning Network (LN) ontwikkelaar, samenwerken met Visa om een bitcoin-betaalkaart uit te brengen. Tevens lanceert Zap de openbare bètafase van Strike, een bitcoin lightning wallet.

- Advertentie -

Strike is geen ordinaire crypto-wallet, maar gebruikt direct je bankrekening om automatisch fiatvaluta om te zetten in bitcoin. Ontwikkelaar Jack Mallers meldt in een blogartikel dat de app zeer eenvoudig te gebruiken is en dat men alleen een naam en telefoonnummer hoeft in te voeren om te voldoen aan KYC en AML regelgeving.

Onlangs kondigde Binance, een van grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, aan dat het gaat samenwerken met Swipe om een Binance Card uit te brengen, ook een crypto VISA betaalkaart.

Vorige week kwam naar buiten dat het aantal bitcoin-walletadressen momenteel zo hoog ligt in twee jaar, sinds de BTC-koers op $20.000 stond. Ook kwam onlangs naar buiten dat een nieuwe fout ontdekt werd in populaire wallets die ze wellicht kwetsbaar maken.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.666,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.698,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.722,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.724,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.751,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.666,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.698,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.722,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.724,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.751,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...