Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin exchange Binance gaat samenwerken met Swipe voor een cryptocurrency VISA betaalkaart

Binance, een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, gaat waarschijnlijk samenwerken met Swipe om de “Binance Card” uit te brengen.

De Binance Card wordt een VISA betaalkaart voor cryptocurrencies als bitcoin (BTC). Swipe is een crypto-wallet service en tevens uitgever van crypto-betaalkaarten.

- Advertentie -

Het nieuws zou bevestigd zijn op een inmiddels verwijderde webpagina op de site van Binance, meldt The Block Crypto. Op de website stond het volgende:

Binance werkt samen met Swipe om een kaartplatform te bieden voor Binance-gebruikers.

Op het moment van schrijven heeft echter noch Binance noch Swipe vooralsnog gereageerd op het nieuws.

Volgens de webpagina zal de Binance Card de mogelijkheid bieden om “real-time” conversies uit voeren van cryptocurrencies naar fiatvaluta voor betalingen bij winkels wereldwijd.

Verder staat op de pagina dat Binance de waarde op een betaalkaart baseert op de marktprijzen van je cryptocurrencies en deze vervolgens weergeeft in de valuta waarin de kaart op staat (bijvoorbeeld: euro).

Ook zou het volgens de verwijderde webpagina mogelijk moeten zijn om de Binance Card te gebruiken om contant geld van geldautomaten af te halen (waar mogelijk).

Swipe heeft ook een eigen cryptocurrency: SXP. De koerswaarde van SXP stortte tijdens de uitbraak van het coronavirus in en is sindsdien nauwelijks hersteld. Sinds 30 juni is de koers weer begonnen met klimmen en is de afgelopen dagen met 44% omhoog gestegen naar een waarde van $0,65 op het moment van schrijven.

De kans lijkt groot dat SXP genoteerd zal worden op de beurs van Binance, wat wellicht voor een verdere boost zal zorgen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.334,75 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.334,75 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...