Rico Engelbarts
14/12/2018 07:20 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/12/2018 07:20

Weiss Ratings: nu is de beste tijd om Bitcoin te kopen

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
had_bitcoin_BTC_niet_al_een_bodem_bereikt

Weiss Ratings, een Amerikaanse kredietbeoordelaar, liet in een reeks tweets weten dat nu de tijd is om Bitcoin (BTC) in te kopen:

#BTC wordt zo laag dat het een van de beste koopkansen van het jaar wordt. Als een middel van waardeopslag is #Bitcoin is hier om te blijven. We denken echt dat dit de minst speculatieve investering is die iemand nu kan maken binnen #crypto.


De aanbeveling staat in contrast met Weiss’ officiële beoordeling van BTC die eerder dit jaar verscheen: Eerdere Cryptocurrency Ratings van het bureau gaven BTC een middelmatige ‘C+’ rating, terwijl Ether (ETH) een ‘B’ kreeg.
In september waarschuwden analisten tevens dat BTC tegen 2023 de helft van haar marktaandeel aan ETH zou verliezen, een gewaagde voorspelling die sindsdien werd onderschreven door meerdere partijen.
Echter benadrukt Juan Villaverde, de maker van Weiss’ crypto beoordelings- en voorspellingsmodellen, in een video interview van vorige week zijn overtuiging dat Bitcoin in 2019 opnieuw “uit de dood zal opstaan”. Ook voorspelde Villaverde dat we weer een bullmarket zullen zien waarin BTC een all-time-high zal weten te bereiken, gezien er veel vooruitgang is geboekt in 2018 wat betreft crypto-adoptie.
Weiss had ook het een en ander te zeggen over crypto-supporter en voorstander van Bitcoin Cash (BCH) Roger Ver, die afgelopen dinsdag verscheen in een interview met Bloomberg. Weiss liet in een tweet weten dat hoewel ze het niet eens zijn met “waar BCH heen gaat”, ze toch geloven dat “het hart van Ver op de juiste plaats zit” door het gebruik van cryptocurrency als valuta te verspreiden.


Tijdens het interview met Bloomberg liet Ver weten dat hij de toekomst van de crypto-markt als “rooskleuriger dan ooit” beschouwt. Hij voegde hier ook aan toe:

We moeten de tools bouwen die het gemakkelijk maken voor mensen om cryptocurrencies te gebruiken als geld om spullen mee te kopen of verkopen, om hun rekeningen mee te betalen, hun huur en zelfs hun belasting. We hebben onlangs gehoord dat, in de staat Ohio, ze Bitcoin en Bitcoin Cash accepteren om belasting mee te betalen. En dat is een grote stap naar reguliere adoptie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie