Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Weiss Ratings: nu is de beste tijd om Bitcoin te kopen

Weiss Ratings, een Amerikaanse kredietbeoordelaar, liet in een reeks tweets weten dat nu de tijd is om Bitcoin (BTC) in te kopen:

#BTC wordt zo laag dat het een van de beste koopkansen van het jaar wordt. Als een middel van waardeopslag is #Bitcoin is hier om te blijven. We denken echt dat dit de minst speculatieve investering is die iemand nu kan maken binnen #crypto.

- Advertentie -

De aanbeveling staat in contrast met Weiss’ officiële beoordeling van BTC die eerder dit jaar verscheen: Eerdere Cryptocurrency Ratings van het bureau gaven BTC een middelmatige ‘C+’ rating, terwijl Ether (ETH) een ‘B’ kreeg.

In september waarschuwden analisten tevens dat BTC tegen 2023 de helft van haar marktaandeel aan ETH zou verliezen, een gewaagde voorspelling die sindsdien werd onderschreven door meerdere partijen.

Echter benadrukt Juan Villaverde, de maker van Weiss’ crypto beoordelings- en voorspellingsmodellen, in een video interview van vorige week zijn overtuiging dat Bitcoin in 2019 opnieuw “uit de dood zal opstaan”. Ook voorspelde Villaverde dat we weer een bullmarket zullen zien waarin BTC een all-time-high zal weten te bereiken, gezien er veel vooruitgang is geboekt in 2018 wat betreft crypto-adoptie.

Weiss had ook het een en ander te zeggen over crypto-supporter en voorstander van Bitcoin Cash (BCH) Roger Ver, die afgelopen dinsdag verscheen in een interview met Bloomberg. Weiss liet in een tweet weten dat hoewel ze het niet eens zijn met “waar BCH heen gaat”, ze toch geloven dat “het hart van Ver op de juiste plaats zit” door het gebruik van cryptocurrency als valuta te verspreiden.

Tijdens het interview met Bloomberg liet Ver weten dat hij de toekomst van de crypto-markt als “rooskleuriger dan ooit” beschouwt. Hij voegde hier ook aan toe:

We moeten de tools bouwen die het gemakkelijk maken voor mensen om cryptocurrencies te gebruiken als geld om spullen mee te kopen of verkopen, om hun rekeningen mee te betalen, hun huur en zelfs hun belasting. We hebben onlangs gehoord dat, in de staat Ohio, ze Bitcoin en Bitcoin Cash accepteren om belasting mee te betalen. En dat is een grote stap naar reguliere adoptie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.302,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.116,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.143,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.167,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.204,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.116,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.143,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.167,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.204,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.302,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...