Bitcoin.com CEO Roger Ver noemt cryptocurrency-markt “rooskleuriger dan ooit”

Roger Ver, CEO van Bitcoin.com en bekend voorstander van Bitcoin Cash (BCH), zegt in een interview met Bloomberg op 4 december, dat hij “ongelooflijk bullishover de toekomst van cryptocurrency is en dat deze “rooskleuriger dan ooit is.”

Stephen Engle van Bloomberg stelde Roger Ver een aantal crypto-gerelateerde vragen tijdens het interview in Tokio. Engle zegt dat november de slechtste maand in zeven jaar tijd voor Bitcoin (BTC) was en stelt de vraag of we een nieuwe bodem bereikt hebben. Roger Ver beantwoordt de vraag met het volgende:

Ik denk dat niemand dat weet. Dat is het spannende van cryptocurrencies. Niemand weet of het omhoog, omlaag of zijwaarts gaat op korte termijn. Ik ben een fundamentele investeerder, ik investeer in de bouwstenen. Op lange termijn is de toekomst rooskleuriger dan ooit. Er is meer bewustzijn, meer adoptie, er gebeuren meer dingen over de hele wereld. Natuurlijk ben ik ongelooflijk bullish over het gehele cryptocurrency-ecosysteem en voornamelijk Bitcoin Cash.

Vervolgens stelt Engle een vraag omtrent de effecten van fraude en hackers en of deze effecten de markt ondermijnen. Roger Ver antwoordt:

Nee, het heeft juist voor meer bewustzijn van het ecosysteem gezorgd. Het feit dat zulke grote spelers betrokken zijn, het feit dat hackers proberen te hacken betekent dat het iets waard is. Als het niks waard zou zijn of niet nuttig zou zijn, dan zouden hackers hun tijd niet verspillen om het proberen te hacken. Het zijn juist meer bullish-signalen dat cryptocurrency hier is om te blijven en voor een lange tijd.

Verder wordt aan Roger Ver gevraagd of hij denkt dat het veiliger of juist minder veilig is dat de toezichthouder, de Financial Services Authority (FSA), de regelgeving overhandigt aan de participanten in plaats van aan de bureaucraten. Roger Ver zegt daarop het volgende:

Ik denk dat de industrie zelf de groep is met de meeste kennis. Die hebben de grootste stimulans om ervoor te zorgen dat ze goed werk leveren door te zorgen dat de financiën van klanten niet gehackt worden en dat ze geen slechte dingen laten gebeuren met gebruikers. Als er slechte dingen gebeuren met je klanten dan vertrekken ze. Dus te denken dat een politicus ergens in een overheidskantoor meer zou weten over cryptocurrencies en hoe ze veilig te weren van hackers… ik denk dat dat ongelooflijk naïef is.

Engle vroeg ook naar de hard fork van Bitcoin Cash van 15 november dit jaar. Ondanks dat beide versies van de altcoin het overleefd hebben, heeft het gehele ecosysteem een behoorlijke klap gehad. Hoe nu verder?

We moeten een economie bouwen waarin cryptocurrencies ook als echte currencies (geld) gebruikt kunnen worden, in plaats van alleen speculanten die speculeren. Dat is het doel van Bitcoin geweest sinds dag één. En het is het doel van Bitcoin Cash, het ABC- als het SV-kamp. Ik wens elke cryptocurrency veel succes zolang het de wereld meer economische vrijheid brengt.

Als laatste stelt Stephen Engle de vraag waar de markt in de toekomst heen moet als dit soort hard forks miljoenen, zo niet miljarden, weg kunnen vagen. Roger Ver:

We moeten de tools bouwen die het gemakkelijk maken voor mensen om cryptocurrencies te gebruiken als geld om spullen mee te kopen of verkopen, om hun rekeningen mee te betalen, hun huur en zelfs hun belasting. We hebben onlangs gehoord dat, in de staat Ohio, ze Bitcoin en Bitcoin Cash accepteren om belasting mee te betalen. En dat is een grote stap naar reguliere adoptie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Satos

4.6/5

€6.871,86 Kopen
Litebit

4.5/5

€6.846,85 Kopen
Bitmymoney

4.4/5

€6.758,07 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€6.834,93 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€6.846,08 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€6.786,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€6.822,91 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€6.957,57 Kopen
Laatste nieuws