Rico Engelbarts
28/08/2018 07:43 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/08/2018 07:43

“Wolf of Wall Street” Jordan Belfort heeft weer iets te zeggen over Bitcoin en crypto

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Jordan Belfort, the “Wolf of Wall Street” heeft zich opnieuw zeer negatief uitgelaten over Bitcoin (BTC) en cryptocurrencies in het algemeen.
Belfort, die bijna twee jaar achter de tralies heeft gezeten wegens oplichterij en meer dan $110 miljoen terug heeft moeten betalen aan de gedupeerden van zijn penny stock-scams, heeft tegen CNBC gezegd dat de enige reden dat Bitcoin nog niet aan haar onvermijdelijke ondergang toe heeft moeten geven, is omdat de jongere beleggers die cryptocurrency als meest aantrekkelijke investeringsvorm zien, “gehersenspoeld” zijn om deze te kopen.

Dit hele dingetje zal in rook opgaan. Er zijn heel veel eerlijke mensen die afgeslacht zullen worden.

In een interview voor het nieuwe programma “Bitcoin: Boom or Bust” op CNBC, dat maandag 27 augustus in première ging, meldt Belfort, wiens criminele activiteiten gedramatiseerd werden in de voor vijf oscars genomineerde film uit 2013, het volgende:

Ik was goed in oplichten, ik had het volledig onder de knie en dat is precies wat er nu met Bitcoin gebeurt. Het hele geval is zo dom; deze kinderen zijn zo gehersenspoeld. We hebben niet eens door hoe ernstig het wel niet is.

Het is niet de eerste keer dat Belfort een dergelijk negatief sentiment over Bitcoin uitspreekt; in september 2017 classificeerde hij cryptocurrency al als “fraude” en noemde hij initial coin offerings (ICO’s) “de grootste zwendel ooit”. Nadat in juni de crypto-markt gedurende zes maanden een dalende lijn meemaakte, noemde Belfort dit in een YouTube-filmpje “het begin van het einde”, omdat er “niet meer dwazen in de markt zouden zijn”.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie