Timo Bult Timo Bult
30/12/2022 20:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 22:54

Zal bitcoin in 2023 weer hard stijgen? We vroegen het jullie

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws

Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Met de recente ontwikkelingen in het crypto nieuws binnen de economie en crypto, is het een groot mysterie hoe 2023 eruit zal gaan zien. Een interessante graadmeter is echter altijd het sentiment dat heerst bij mensen. Wij vroegen onze ruim 7.000 volgers op Instagram wat zij verwachten voor het nieuwe jaar; gaat bitcoin (BTC) weer stijgen?

Bitcoin miners zijn niet meer welkom in Noorwegen met nieuwe wet
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Meerderheid ziet bitcoin prijs stijgen

Terwijl 2022 een rood jaar wordt voor BTC en crypto in het algemeen, zijn onze volgers nog altijd relatief positief. Ruim 1.300 volgers op Instagram lieten hun stem achter. Daarvan stelt 58% te verwachten dat er weer een bullmarkt komt in het nieuwe jaar.

De meerderheid is echter niet overweldigend. 42% heeft daarnaast helemaal geen grote verwachtingen voor 2023. En dat is ook geen verrassing natuurlijk gezien de donkerrode crypto koersen van de afgelopen tijd.

Volg ons hier op Instagram om de laatste nieuwsupdates te ontvangen en mee te doen aan polls zoals hierboven!

Advertentie

Bitcoin nieuws over 2023

Uiteindelijk weet helemaal niemand hoe bitcoin zich in de toekomst zal ontwikkelen. Wel kunnen we onze verwachtingen baseren op de ontwikkelingen binnen de industrie. Zo hebben we natuurlijk de instorting van FTX vers in ons geheugen liggen.

Dit kan in 2023 voor verdere problemen gaan zorgen. Meer bedrijven kunnen omvallen of in de problemen komen. Dit doet de koersontwikkelingen natuurlijk geen goed.

Wel zijn er nog steeds grote kansen voor crypto in het nieuwe jaar. De medeoprichter van Ethereum (ETH) deelde onlangs een aantal van deze kansen. Een daarvan is een crypto wallet die zo makkelijk in gebruik is, dat iedereen hem kan gebruiken. Dit kan de adoptie van crypto verder stimuleren.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie