Roy van Krieken Roy van Krieken
18/09/2022 09:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/09/2022 09:29

Bitvavo stuurt crypto traders naar Nederland – België, ga jij mee?

Nieuws

De grootste en bekendste crypto exchange van Nederland, Bitvavo, ging een tijdje terug een samenwerking aan met de Nederlandse voetbalbond KNVB. Samen onderzoeken zij hoe blockchain-technologie gebruikt kan worden binnen het voetbal. Dat is de reden dat Bitvavo via Crypto Insiders een aantal kaarten weg geeft voor de wedstrijd Nederland – België.

De giveaway actie loopt al een tijdje, maar het je hebt nog steeds kans om mee te spelen en gratis kaarten voor de topwedstrijd te winnen!

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Bitvavo giveaway

Om de samenwerking met de KNVB te vieren, gaat Bitvavo samen met Crypto Insiders een aantal lezers verrassen met kaarten voor de Nations league wedstrijd Nederland – België op zondag 25 september. Crypto Insiders kreeg het voorrecht om namens Bitvavo maar liefst 6 kaarten weg te geven voor deze topper. Niet alleen worden er kaarten weggegeven, ook zullen er andere Oranje prijzen worden verloot onder trouwe lezers.

Zie jij het bijwonen van de wedstrijd Nederland – België op andermans kosten wel zitten, meld je dan hieronder aan met je eigen naam en je e-mailadres. Met een beetje geluk zit jij dan over iets meer dan twee weken in het stadion!

Heb je een account bij Bitvavo? Geef dan dit e-mailadres op

Wees er wel snel bij, want met de winnaars wordt op woensdag 21 september contact opgenomen!!

Advertentie

De spelregels

De giveaway is voor iedereen toegankelijk. Het enige wat je hoeft te doen om nog kans te maken op kaarten voor de wedstrijd Nederland – België is je aan te melden als nieuwe gebruiker bij Bitvavo en het volledige verificatieproces te doorlopen. Daarnaast dien je je middels bovenstaand formulier op te geven. Je kunt een nieuwe account aanmaken op Bitvavo via deze link. Hier vind je het aanmeldformulier voor de giveaway.

Ben je al een actieve gebruiker van Bitvavo? Dan kun je nog altijd meedoen aan de giveaway door de komende paar dagen minimaal 50 euro te verhandelen op Bitvavo. Mocht je hebben gewonnen, dan zal er op woensdag 21 september contact met je opgenomen worden via e-mail.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie