Roy van Krieken Roy van Krieken
23/01/2022 19:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/01/2022 19:30

Cardano DEX SundaeSwap blijft kampen met problemen voor gebruikers

Nieuws
Crypto expert die cardano koers correct voorspelde deelt nieuwe analyse

Foto: JLStock/Shutterstock

Een paar dagen geleden was het dan eindelijk zo ver. De eerste decentrale exchange (DEX), SundaeSwap, werd gelanceerd op het Cardano (ADA) netwerk. De prijs van cardano reageerde vrijwel direct en schoot aardig omhoog. Echter, de uitrol van de DEX bleek niet geheel vlekkeloos te zijn verlopen. Al snel kwamen er geluiden van gebruikers naar buiten dat niet alles naar behoren functioneerde. Een paar dagen later lijken deze problemen nog steeds niet te zijn opgelost.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

SundaeSwap op Cardano

Deze DEX zou gebruikers in staat moeten stellen om tokens te verhandelen, staken en lenen tegen een bijna verwaarloosbare prijs. Snel werd echter al duidelijk dat veel gebruikers helemaal niet in staat waren om transacties te doen via de website van SundaeSwap.

Het bleek later dat dit kwam omdat het netwerk behoorlijk overbelast was. Dit werd namelijk bevestigd door Input Output, het bedrijf achter de ontwikkeling van het Cardano netwerk Uiteraard was dit het gevolg van de enorme anticipatie rondom de lancering van de eerste DEX op Cardano.

Problemen houden aan

Het lijkt er een paar dagen later op dat de problemen nog helemaal niet zijn opgelost. Zeker 48 uur na de lancering van SundaeSwap melden gebruikers dat er nog steeds grote netwerk problemen aanwezig zijn.

Sommige gebruikers laten op Twitter weten dat zij wel 12 tot 16 uur moeten wachten voordat een transactie eindelijk wordt verwerkt. Een gebruiker liet zelfs weten dat hij zo’n $70.000 is misgelopen door het kwakkelende netwerk.

SundaeSwap heeft inmiddels wel een nieuwe functie toegevoegd dat ervoor zorgt dat gebruikers een order kunnen annuleren alvorens deze definitief wordt verwerkt. Doordat de prijzen op het moment enorm fluctueren is dit een belangrijke functie ten tijden van overbelasting van het netwerk.

Ondanks de nodige problemen was de lancering van SundeaSwap eigenlijk een daverend succes te noemen. Inmiddels staat er door de eerste functionele DEX namelijk al zo’n $82 miljoen aan waarde vastgezet op het Cardano ecosysteem. Dat betekent een stijging van zo’n 86,6% in slechts 24 uur tijd!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie