Redactie Redactie
28/02/2022 09:23 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/02/2022 09:23

CLOCKS investeringsfonds; de laatste ontwikkelingen

Nieuws
CLOCKS investeringsfonds; de laatste ontwikkelingen

Vorige maand hebben jullie al kunnen lezen over het crypto project CLOCKS. In het onderstaande artikel willen we jullie graag op de hoogte brengen van de ontwikkelingen van dit project. De afgelopen maand heeft het team van CLOCKS namelijk mooie dingen weten te realiseren.

Begin februari is er een strategisch partnerschap aangegaan met Byont. Byont zal zorg dragen voor de ontwikkeling van de token, de smart contracts en voor andere blockchain gerelateerde zaken waar CLOCKS behoefte aan heeft.

In de CLOCKS Telegram groep heeft CLOCKS een Ask Me Anything-sessie (AMA) gehouden waarin CEO Appy Crypto veel vragen live heeft beantwoord. De vragen en antwoorden worden momenteel uitgewerkt en zullen binnenkort op de website worden gepubliceerd.

De website clockstoken.io is in februari ook online gegaan. Bezoek de website voor meer informatie over CLOCKS, om je alvast te registreren en de KYC-procedure te doorlopen voordat de ICO begint. De ICO start namelijk op 1 maart 2022 om 12.00 uur Nederlandse tijd. Er zal een handleiding op de website geplaatst worden voor het aanschaffen van de CLOCKS tokens.

Zodra CLOCKS met het fonds gaat traden zal de actuele waarde van het fonds op de website staan. De waarde zal dagelijks op de website bijgewerkt en aangepast worden. Het traden met het derivaten deel van het fonds wordt zelfs dag en nacht live gestreamd. Vanaf 1 april zal de stream van het Twitch kanaal van Appy Crypto 24/7 live zijn. Hier zijn dus alle trades met het derivatendeel van het CLOCKS fonds altijd live te volgen.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Leer ook zelf traden

Ook als je zelf wilt leren traden kan je bij CLOCKS terecht. In plaats van geld uit te geven aan dure cursussen en betaalde groepen en te traden zonder precies te weten hoe het werkt, kan je ook CLOCKS kopen. Voor CLOCKS holders ligt er namelijk het plan om in de toekomst gratis toegang te bieden tot een academie. Op deze academie komt veel educatief materiaal gratis beschikbaar voor CLOCKS holders. En terwijl je zelf leert traden, trade CLOCKS voor je met het CLOCKS fonds. Heb je zelf geen interesse, zin of tijd om te leren traden? CLOCKS doet dit dan ook graag voor je.

Kortom, CLOCKS is dus veel meer dan een fonds waarmee getrade gaat worden.

Mocht je geïnteresseerd zijn in dit project, bekijk de website en volg de CLOCKS socials.

Our time, Is your Value.. Clockstoken.io

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie