Redactie Redactie
02/02/2022 08:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/02/2022 08:10

Investeer zonder ervaring in crypto met CLOCKS

icon-featured
Featured
CLOCKS investeringsfonds; de laatste ontwikkelingen

Met dit artikel maak je kennis met een nieuw crypto project genaamd CLOCKS. Heb je zelf geen mogelijkheid om te traden en om alles wat er speelt op de crypto markt in de gaten te houden? Wil je wel investeren in crypto maar weet je niet waarin? Wil je passief inkomen genereren? Dan is CLOCKS misschien de oplossing voor jou!

Nederlandse beleggers investeren enorm in de Bitbot presale 
  • icon-featured
    Featured

De CLOCKS token

De CEO van CLOCKS, Appy Crypto, en zijn team zijn bezig een token te lanceren genaamd CLOCKS. 100% van de opbrengst van de verkochte CLOCKS tokens gaat rechtstreeks naar het fonds. Met dit fonds gaat het CLOCKS team in diverse zaken investeren en traden om winst te maken. Onder andere: derivaten trading, spot trading, staking, nodes en NFT’s. Ook zal CLK crypto en fiat assets samenbrengen door tokenized assets te verwerven. Elke CLOCKS token vertegenwoordigt dus een deel van de waarde van dit fonds. De winstuitkering zal dan ook in CLOCKS plaatsvinden.

Het meest bijzondere aan dit project is dat, zo lang de CLOCKS holders geen winst maken, het team ook geen winst maakt. Dus geen winst voor de holders, is geen winst voor het team. Alle vooraf gemaakte kosten zijn ook al vooraf gefinancierd.

Advertentie

Investeren zonder tijd of ervaring

Heb je zelf geen tijd, zin of ervaring genoeg om de hele markt in de gaten te houden? Wil je een deel van je funds investeren? Wil je passief inkomen genereren? Dan is CLOCKS (CLK) wellicht de oplossing voor jou.

In de CLOCKS token telegram groep is momenteel een AMA formulier geplaatst voor mensen die nog vragen hebben over de whitepaper of andere zaken. Deze vragen kunnen tot 6 februari worden ingestuurd. Deze vragen zullen op zondag 20 februari om 20.00 live worden beantwoord.

Dus mocht je geïnteresseerd zijn, bezoek dan de website van CLOCKS voor de whitepaper en links naar de social media kanalen. Heb je nog vragen naar aanleiding van de whitepaper of andere zaken, vul vooral het AMA formulier in en join dan de CLOCKS telegram groep.


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie