Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Coinbase-advertenties weer te zien op Facebook

Coinbase-advertenties weer te zien op Facebook

Op Facebook zijn weer advertenties voor de Amerikaanse crypto-exchange Coinbase te zien. Brian Armstrong, CEO van Coinbase, heeft op Twitter aangegeven trots te zijn om mensen weer te kunnen introduceren in een “open financieel systeem”.

- Advertentie -

Facebook, het grootste social media platform ter wereld, kondigde eind juni al aan af te zien van haar volledige verbod op crypto-advertenties. Dat verbod volgde eind vorig jaar na een toenemend aantal gevallen van crypto-gerelateerde oplichtingspraktijken via advertenties op social media. Naast Facebook kondigden ook Google en Twitter dergelijke restricties aan. Facebook handhaaft wel het verbod op advertenties voor initial coin offerings (ICO’s).

Coinbase is het eerste crypto-gerelateerde bedrijf dat goedkeuring van Facebook heeft gekregen om advertenties op haar platform te plaatsen, en loopt hiermee een streepje voor op haar concurrenten. De mogelijkheid om de 2 miljard Facebook-gebruikers te bereiken biedt Coinbase de kans om het potentieel van de exchange uit te breiden. Met de advertenties kan de exchange onder meer haar hervormde Coinbase Pro-exchange, het Coinbase Index Fund en het op institutionele beleggers gerichte Coinbase Custody platform onder de aandacht brengen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.138,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.201,17 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.203,68 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.206,59 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.237,87 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...