Robin Hazekamp Robin Hazekamp
08/04/2024 20:52 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/04/2024 19:33

Bekendste bitcoiner van Nederland krijgt eigen televisieserie

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Bekendste bitcoiner van Nederland krijgt eigen televisieserie

Bron: Didi Taihuttu op X

Hij is wellicht de bekendste Nederlandse crypto-investeerder ter wereld: Didi Taihuttu. De ondernemer uit Venlo verkocht al zijn bezittingen voor bitcoin (BTC) en begon met zijn gezin de wereld rond te reizen. Niet alleen bracht zijn risicovolle beslissing hem veel rijkdom, hij is er ook beroemd mee geworden. En die beroemdheid loont; Prime Video is begonnen een serie met hem te maken.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

De opkomst van bitcoiner Didi Taihuttu

Didi Taihuttu is een voormalig ondernemer uit Nederland. Hij begon zijn reis in de wereld van cryptocurrency met een achtergrond in ondernemerschap. Zijn enthousiasme voor financiën laaide op toen hij lucht kreeg van bitcoin en andere digitale valuta’s. 

De beslissing om al zijn bezittingen te verkopen kwam niet direct. Hij begon eerst diepgaand onderzoek te doen naar deze nieuwe vorm van geld. Dit werd voornamelijk geleid door zijn verlangen naar financiële vrijheid. 

Advertentie

De Bitcoin-familie

In 2017 nam Taihuttu de gedurfde beslissing om al zijn bezittingen, inclusief zijn huis, te verkopen en de opbrengst te investeren in bitcoin. Deze beslissing bracht hen enorme media-aandacht, evenals beroemdheid in de crypto industrie. Sindsdien stonden ze bekend als de ‘Bitcoin-familie’.

Van tijd tot tijd verkocht Taihuttu een deel van zijn bitcoin om bepaalde kosten mee te vergoeden. Toch heeft hij nog een grote hoeveelheid tot zijn beschikking, mede dankzij de moedige beslissing om ze vast te houden in slechte tijden. Naast bitcoin bezit hij ook meerdere altcoins en NFT’s, alhoewel die hem vorig jaar afhandig werden gemaakt.

Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

Taihuttu krijgt eigen televisieserie

Naast vele andere projecten werkt Taihuttu momenteel samen met Prime Video aan een eigen televisieserie. Prime Video is de streamingdienst van Amazon, een van de grootste bedrijven ter wereld. In de serie wordt het leven van Taihuttu en zijn gezin gevolgd, en wordt hun geschiedenis evenals gedachtegang onder de loep genomen. 

De opnamen van de documentaireserie zijn begonnen in 2021. De serie is een vierdelige docuserie, en is nu afgerond. De vier afleveringen staan al online, en zijn hier te vinden. Voor hen die meer willen weten over Taihuttu’s belissing en achtergrond, is er meer te vinden in een exclusief interview met hem en Crypto-Insiders.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Deel dit artikel
Robin Hazekamp

Toen Robin in de Europese politieke wedstrijd iMEP opeens moest verzinnen hoe de EU effectieve regelgeving op moest stellen voor cryptocurrency, stond hij even met zijn mond vol tanden. Terwijl hij zijn achtergrondonderzoek uitvoerde, ontdekte hij de voordelen van deze economische noviteit. In Robins visie gaan de EU en cryptocurrency hand in hand. Met een scherpe blik analyseert Robin hoe politiek en cryptocurrency elkaar zowel aanvult als tegenwerkt.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie