Roy van Krieken Roy van Krieken
08/02/2022 18:22 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/02/2022 18:22

Grote Amerikaanse bank: Het is nog niet te laat om crypto te kopen

icon-finance
Finance nieuws
Grote Amerikaanse bank: Het is nog niet te laat om crypto te kopen

Foto: Rob Wilson / Shutterstock.com

De crypto industrie heeft het afgelopen jaar een gigantische groei doorgemaakt. De groei is zelfs zo hard gegaan dat veel mensen het beginnen te vergelijken met de vroege dagen van het internet in de jaren ‘90. Zelfs de Amerikaanse bank Wells Fargo ziet heil in deze vergelijking. Volgens de bank staat de crypto industrie nog altijd in de kinderschoenen en is een ‘hyper-adoptie fase’ niet uitgesloten.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Wells Fargo over crypto’s als bitcoin

In een rapport dat de Amerikaanse bank deze week naar buiten bracht wordt gesteld dat het nog zeker niet te laat is om nu te investeren in cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC). Integendeel, zij stellen zelfs dat het nog ontzettend vroeg is. Hoewel cryptomunten een legitieme investering zijn volgens de bank, is het belangrijk dat investeerders zich realiseren dat de industrie nog maar net bestaat.

“Wij geloven dat cryptocurrencies vandaag de dag levensvatbare beleggingen zijn, ook al bevinden ze zich nog in de beginfase van hun beleggings evolutie,”

In het rapport wordt daadkrachtig tegen het argument dat het ‘te laat’ is om te investeren in cryptocurrencies ingegaan. Volgens Wells Fargo is het tegenovergestelde waar. Volgens het rapport is het gevaarlijk om de prestaties van de crypto markten in het verleden te veel waarde te geven. Uiteraard zijn de koersen van cryptocurrencies astronomisch gestegen, maar dit komt omdat het praktisch vanaf 0 moest beginnen, zo stelt het rapport van Wells Fargo.

Crypto en het internet

Het onderzoek van Wells Fargo tekent een paar opmerkelijke overeenkomsten tussen de crypto industrie vandaag de dag en de opkomst van het internet in de jaren ‘80 en ‘90. De bank stelt dat het mogelijk is dat de crypto industrie inmiddels een bepaald punt qua adoptie heeft bereikt dat erg vergelijkbaar is met die van het internet destijds.

“Afgezien van de precieze cijfers, lijdt het geen twijfel dat de wereldwijde adoptie van cryptocurrencies stijgt en binnenkort een hyperinflatie punt kan bereiken.”

Uiteraard weten we inmiddels hoe de adoptiecurve van het internet uit kwam te zien. Vandaag de dag domineert het internet de levens van een aanzienlijk deel van de wereldbevolking en is het niet meer weg te denken uit vrijwel alle sectoren. Mocht de crypto industrie een vergelijkbare hyper-adoptie fase ingaan dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement