Redactie Redactie
04/01/2023 18:02 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/01/2023 18:02

Raad de goud koers en win goud-prijzen; ben jij de nieuwe goud analist?

icon-finance
Finance nieuws
bitcoin-goud-koers-GoldRepublic

Foto: hallojulie/Shutterstock

Wat heeft 2023 in petto; dat is de vraag waar menig belegger momenteel mee zal kampen. 2022 was voor velen een jaar om snel te vergeten. Immers, zelfs de goudkoers wist het vorige jaar maar ternauwernood in het groen af te sluiten. De hoop is nu gevestigd op het nieuwe jaar om weer een herstel van de markten in te luiden. 

Sommige analisten verwachten een bijzonder goed jaar voor goud. Een stijging van tenminste 110% zou volgens hen niet uitgesloten zijn. Dat zou betekenen dat de prijs van het edelmetaal dit jaar tot maar liefst $4.000 kan stijgen. 

Toch heeft niemand een glazen bol en blijft het veelal giswerk en koffiedik kijken. Daarom doen wij nu een oproep aan de Crypto Insiders gemeenschap om broodnodige opheldering te geven. We stellen de simpele vraag:

Wat zal de goudprijs zijn op 1 februari 2023?

Samen met GoldRepublic mag Crypto Insiders voor de winnaars op deze prijsvraag een aantal leuke prijzen weggeven die uiteraard in het teken zullen staan van goud!

Advertentie

Wat valt er te winnen?

De twee beste inzendingen, dat wil zeggen de mensen die met hun voorspelling het dichtst bij de daadwerkelijk goudprijs op 1 februari zitten, krijgen goud, een gold-trui en verschillende boeken ter waarde van maar liefst 200 euro!

Daarmee is het nog niet gedaan, want we hebben nog meer prijzen in petto. Zo geven we tienmaal een gratis jaarabonnement Crypto Insiders premium weg en kunnen nog eens vijf personen 20 euro van hun favoriete cryptocurrency op hun wallet van ons ontvangen. 

En dat is nog niet eens alles, want als je nu een account aanmaakt bij GoldRepublic en 100 euro stort, dan ontvang je 1 gram goud helemaal gratis. Deze gram goud heeft vandaag de dag een marktwaarde van zo’n 56 euro. In totaal kunnen maar liefst 1.000 mensen deze gratis gram goud claimen, wat betekent dat er een kilo goud met een marktwaarde van bijna €56.000 wordt weggeven! Een gouden kans dus die je eigenlijk niet links kunt laten liggen.

Het prijzenpakket nog een keer op een rijtje:

2x Goud, boeken en een heerlijke trui t.w.v €200!

5x €20 aan je favoriete cryptocurrency naar keuze!

10x Een jaar lang gratis Crypto Insiders premium!

1000x een gratis gram goud t.w.v €56!

Hoe doe je mee?

Om mee te doen met de prijsvraag moet je allereerst een account bij GoldRepublic hebben gemaakt. Dit zal uiteraard ook het platform zijn waar je je goud krijgt uitgekeerd. Een account maken bij GoldRepublic kan hier.

Vervolgens heb je tot 23-01-2023 de tijd om je voorspelling via het formulier hierboven of deze link in te vullen. Het is belangrijk dat je dit met een werkend e-mail adres doet dat bij GoldRepublic bekend is. Immers, we hebben een manier nodig om je te contacteren als je hebt gewonnen! Op 02-02-2023 zullen de winnaars bekend worden gemaakt!

Vul direct je voorspelling in!

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie