ASKfm_ICO_eindigt_in_fiasco_op_de_mount_everest

ICO PR stunt eindigt in een tragedie op de Mount Everest

0

Een promotiestunt voor de Initial Coin Offering (ICO) van een Oekraïense startup liep uit op een ramp toen een berggids overleed tijdens een expeditie die bedoeld was om een groep bergbeklimmers een cryptocurrency wallet te laten verstoppen op de top van de Mount Everest.

Volgens FT Alphaville sponsorde social network startup ASKfm een promotiestunt om een Ledger wallet met 500.000 ASKfm tokens op de top van berg te verstoppen. Een moedig cryptocurrency-enthousiasteling zou vervolgens de berg kunnen beklimmen en de wallet vinden.

Het bedrijf beweert dat de tokens $50.000 waard waren ondanks dit niet gebaseerd is op daadwerkelijke marktgegevens aangezien de ICO van het bedrijf nog niet van start is gegaan.

ASKfm werd gevraagd naar het tragische incident en gaf hierop conflicterende reacties, waarbij één van de verhalen was dat de gids op het moment van zijn verdwijning een hele andere groep bergbeklimmers aan het rondleiden was.

Dit verhaal staat echter haaks op de uitlatingen van twee klimmers die beweren dat de gids verdween tijdens een deel van de afdeling van de ASKfm groep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws