Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

JPMorgan Chase: “2019 was het jaar van de opkomst van het digitale geld”

De grote Amerikaanse investeringsbank JPMorgan Chase heeft op 21 februari een rapport uitgebracht over blockchain en cryptocurrency. In het rapport, dat de titel “Blockchain, digitale valuta en cryptocurrency: Betreden ze de mainstream?” heeft, gaat de bank dieper in op de ontwikkeling en uitdagingen van de blockchain-sector in 2019.

JPMorgan blikt terug door 2019 “het jaar van de opkomst van het digitale geld” te noemen. De bank gaat verder met te stellen:

De basis is nu gelegd voor meer mainstream-acceptatie van blockchain-technologie, terwijl tegelijkertijd de basis wordt gelegd voor de ontwikkeling van digitale valuta en snelle betalingen.

- Advertentie -

Verder stelt de bank dat de “crypto-markt volwassener wordt nu er meer financiële instellingen de markt betreden en er meer nieuwe contracten op de gereguleerde exchanges beschikbaar zijn.” Wel zouden bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies “extreme volatiliteit vertonen in vergelijking met fiat-valuta” waardoor er meer focus op stablecoins is komen te liggen om deze volatiliteit te kunnen omzeilen. Stablecoins zijn daarom mogelijk een alternatief voor het doen van snelle internationale betalingen.

Daarnaast ging de bank ook in op de rol van cryptocurrencies om portefeuille’s te diversificeren. Daarover wordt gezegd:

Ontwikkelingen hebben de terughoudendheid niet gewijzigd ten aanzien van de beperkte rol die cryptocurrencies spelen bij de diversificatie van de wereldwijde portefeuille of als hedge-instrument,

JPMorgan Chase is zeer actief op het gebied van blockchain. Zo heeft de bank een eigen stablecoin die het intern gebruikt voor het verplaatsen van geld, JPM Coin genaamd. Daarnaast wil het mogelijk zijn blockchain-afdeling Quorum gaan fuseren met de Ethereum-ontwikkelaar ConsenSys.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.618,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.655,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.680,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.681,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.704,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.618,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.655,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.680,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.681,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.704,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...