Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

JPMorgan mogelijk in gesprek om Quorum te fuseren met ConsenSys

Uit berichtgeving van Reuters blijkt dat de blockchain-afdeling van JPMorgan, Quorum, en ConsenSys van Ethereum een fusie overwegen. Dit zou het geval zijn volgens een aantal mensen die betrokken zijn bij het project.

Het onderzoeksrapport uit het bericht van Reuters geeft aan dat de deal tussen de bankgigant en het blockchain-bedrijf, dat is opgericht door Ethereum mede-oprichter Joseph Lubin, hoogstwaarschijnlijk in het komend half jaar zal worden aangekondigd. Quorum is een op Ethereum gebouwd open source blockchain-platform voor zakelijk gebruik.

- Advertentie -

Momenteel heeft JPMorgan 25 man werken op haar blockchain-afdeling Quorum en de JPM Coin, de stablecoin van JPMorgan waarmee instant payments verricht tussen institutionele bankrekeningen, draait op het systeem van Quorum. Op dit moment is het nog onduidelijk of het team van Quorum zich bij het team van ConsenSys zal voegen, wat de financiële details van de deal zijn en of de deal überhaupt formeel rond is.

Het rapport vertelt:

Een fusie met ConsenSys leek de beste keus gezien beide organisaties met ethereum werken en eerder aan gezamenlijke initiatieven hebben gewerkt.

Met de fusie zal Quorum haar software-tak kunnen laten groeien.

In mei 2019 ging JPMorgan nog een samenwerking aan met Microsoft Azure om Quorum een boost te geven. Middels de samenwerking kregen teams toegang tot schrijf- en test-tools voor blockchain-code. Dit werd gemanaged via Azure Cloud.

JPMorgan gebruikt Quorum niet alleen voor de JPM Coin, maar ook voor haar Interbank Information Network – een peer-to-peer banknetwerk waarmee informatie real-time kan worden uitgewisseld.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.340,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.306,20 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.366,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.370,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.382,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.306,20 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.340,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.366,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.370,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.382,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...