Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
19/05/2019 05:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/05/2019 05:00

Koffie met CI: het crypto nieuws van 18 mei

Nieuws
Koffie met CI

Een hele goeiemorgen! Het is weer tijd voor Koffie met CI! Een soort Uitzending Gemist, maar dan voor het nieuws omtrent cryptocurrency en blockchain-technologie. Klinkt suf, is heel handig! Wat ook heel handig is, is ons Telegramkanaal. 24/7 is daar de discussie gaande over de koersen en interessante projecten om in de gaten te houden. Elke doordeweekse dag verschijnt er ook een gratis video-update van de koers! Meld je hier aan! Goed, laten we beginnen.
Volgens een analist van Forex zou een verdere daling of langere consolidatie van de bitcoin-koers niet slecht zijn. Sterker nog, dit zou volgens hem gezond zijn omdat bitcoin er op dit moment extreem overbought uitziet. Omwille van een gezonde prijsactie zal de prijs van de meest populaire cryptocurrency dus even nog niet moeten stijgen.
Van 2 tot en met 7 juni is de Dutch Blockchain Week, die dit jaar in zeven steden zal plaatsvinden. Er zullen verschillende bijeenkomsten worden gehouden in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Arnhem en Almelo. Wellicht wordt dit lijstje nog langer.
Litecoin (LTC) zette gisteren net als bitcoin (BTC) de daling in. Na het aantikken van een nieuwe yearly high zakte de altcoin ver terug. Omdat litecoin sterk afhankelijk blijft van de bitcoin koers blijven analisten voor de lange termijn vooralsnog positief.
Altcoin NEM (XEM) steeg sinds afgelopen maandag met maar liefst 55% en leek zich gisteren van de huidige correctie ook niets aan te trekken. De sterke opwaartse beweging lijkt te maken te hebben met het positieve nieuws omtrent de altcoin.
Bitfinex lanceert maandag haar nieuwe utility token. De token zal gebruikt worden voor verschillende activiteiten op het handelsplatform en wordt in eerste instantie verhandeld tegen de bitcoin (BTC), ethereum  (ETH), EOS (EOS), tether (USDT) en de Amerikaanse dollar.
Zo, je bent weer bij!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie

Trending Nieuws nieuws

Venta masiva de acciones de este exchange de criptomonedas
Venta masiva de acciones de este exchange de criptomonedas
La subida del precio de Ethereum no se debe al ETF, según un gestor
La subida del precio de Ethereum no se debe al ETF, según un gestor
Contratos comerciales de Bitcoin y Ethereum rompen un récord tras otro
Contratos comerciales de Bitcoin y Ethereum rompen un récord tras otro
Advertentie