Koffie met CI

Koffie met CI: het crypto nieuws van 18 mei

63

Een hele goeiemorgen! Het is weer tijd voor Koffie met CI! Een soort Uitzending Gemist, maar dan voor het nieuws omtrent cryptocurrency en blockchain-technologie. Klinkt suf, is heel handig! Wat ook heel handig is, is ons Telegramkanaal. 24/7 is daar de discussie gaande over de koersen en interessante projecten om in de gaten te houden. Elke doordeweekse dag verschijnt er ook een gratis video-update van de koers! Meld je hier aan! Goed, laten we beginnen.

Volgens een analist van Forex zou een verdere daling of langere consolidatie van de bitcoin-koers niet slecht zijn. Sterker nog, dit zou volgens hem gezond zijn omdat bitcoin er op dit moment extreem overbought uitziet. Omwille van een gezonde prijsactie zal de prijs van de meest populaire cryptocurrency dus even nog niet moeten stijgen.

Van 2 tot en met 7 juni is de Dutch Blockchain Week, die dit jaar in zeven steden zal plaatsvinden. Er zullen verschillende bijeenkomsten worden gehouden in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Arnhem en Almelo. Wellicht wordt dit lijstje nog langer.

Litecoin (LTC) zette gisteren net als bitcoin (BTC) de daling in. Na het aantikken van een nieuwe yearly high zakte de altcoin ver terug. Omdat litecoin sterk afhankelijk blijft van de bitcoin koers blijven analisten voor de lange termijn vooralsnog positief.

Altcoin NEM (XEM) steeg sinds afgelopen maandag met maar liefst 55% en leek zich gisteren van de huidige correctie ook niets aan te trekken. De sterke opwaartse beweging lijkt te maken te hebben met het positieve nieuws omtrent de altcoin.

Bitfinex lanceert maandag haar nieuwe utility token. De token zal gebruikt worden voor verschillende activiteiten op het handelsplatform en wordt in eerste instantie verhandeld tegen de bitcoin (BTC), ethereum  (ETH), EOS (EOS), tether (USDT) en de Amerikaanse dollar.

Zo, je bent weer bij!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

+
Satos

9/10

€9.250,27 Kopen
Litebit

8.9/10

€9.110,87 Kopen
Coinmerce

8.9/10

€9.160,06 Kopen
Bitcoinmeester

8.7/10

€9.177,41 Kopen
Bitvavo

8.7/10

€9.132,00 Kopen
Anycoin Direct

8.4/10

€9.228,89 Kopen
Bitkassa

7.4/10

€9.292,35 Kopen
Bitonic

7.4/10

€9.185,77 Kopen
Laatste nieuws