Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

‘Microsoft’s idee om te minen met lichaam is een complot van Bill Gates,’ aldus bekend regisseur

Nikita Mikhalkov, een oscarwinnend Russisch regisseur kwam met een bizarre conspiracy theorie. Op de lokale televisie kwam hij met het verhaal dat Microsoft van plan is hun nieuwe mining idee te gebruiken om de mensheid te voorzien van een microchip.

Tijdens het tv-programma ‘Besogan TV,’ wat ‘demon basher TV’ betekent, zei hij dat het patentnummer van Microsoft, WO/2020/060606 een referentie is naar de occulte aard van de technologie.

“Het 060606 stuk doet bij mij bellen rinkelen. Is dit toeval of een opzettelijke keuze? Het symbool is het nummer van de duivel, 666”

- Advertentie -

Aldus Mikhalkov. Volgens Mikhalkov is het fonds van Bill Gates en de poging om een vaccin te maken tegen het coronavirus slechts een vermomming om de wereldbevolking te voorzien van een chip. Volgens hem wordt het programma uitgevoerd door Gates volgelingen waaronder het hoofd van de Russische bank Sberbank. Zij zouden onderdeel zijn van de sekte.

De aflevering stond eigenlijk op het schema om 1 mei uitgezonden te worden maar werd daarvoor al verwijdert van de planning. Mikhalkov betichtte Rossiya 24, het kanaal waarop het uitgezonden zou worden van censuur. Uiteindelijk verscheen de aflevering online en werd meer dan 700.000 keer bekeken in 24 uur tijd. Zelfs Russische politici en ex-tennisspeler Marat Safin, betuigden steun.

In het patent van Microsoft werd verder niets genoemd over dergelijke microchips, maar dit kwam in de theorie verder niet naar voren. Een duidelijk reden waarom mensen gechipt zouden worden wordt ook niet gegeven in de theorie van Mikhalkov. En de genoemde rare verstandhouding die Gates zou hebben met zijn bedrijf ook niet. Dergelijke feiten lijken dan ook uit de duim gezogen te zijn.

Wat in de plannen van Microsoft beschreven is, en waar waarschijnlijk de gedachten van Mikhalkov naar voren komen is de manier waarop Microsoft bezig is om data te verwerken. Zo heeft Microsoft een patent ingediend met de naam “Cryptocurrency system using body activity data,” waar het bedrijf mee van plan is een systeem te ontwikkelen waarmee een cryptocurrency kan worden gemined met behulp van het lichaam.

De koers van bitcoin heeft zoals verwacht een retrace te pakken. Volgens onze analist Michiel is de 50 dagen moving average (MA) van de 4-uurs chart een belangrijke zone om in de gaten te houden. Benieuwd naar welke niveaus Michiel nog meer kijkt? Bekijk dan zijn zojuist verschenen koersvideo!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.334,14 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.227,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.292,11 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.292,71 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.301,84 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.334,14 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.227,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.292,11 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.292,71 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.301,84 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De laatste halte voor vertrek

Ja, de monologen over hoe we ervoor staan kunnen jullie waarschijnlijk wel dromen. Daarom gaan we maar gelijk aan de slag met de grafieken!...