Kevin Schijven Kevin Schijven
10/06/2021 17:58 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/06/2021 17:58

Nederlands project Attrace gaat volgende week live met token sale op dit platform. Zo doe je mee!

Nieuws

Attrace IDO

Het Nederlandse Attrace lanceert binnenkort ’s werelds eerste ‘trustless referral network.’ Het team van Attrace houdt volgende week een initial dex offering (IDO) om nieuwe investeerders aan te trekken. Ben je benieuwd wat Attrace is en hoe je aan deze IDO mee kunt doen? Lees dan snel verder!

Wat is Attrace?

In de opkomst van de ‘getokeniseerde economie’ mist nog een essentieel element en dat is een open en transparant netwerk voor affiliate marketing. Attrace bouwt een marktplaats waar verwijzingen als non-fungible tokens, of NFT’s, verkocht kunnen worden. Dat zorgt voor een eerlijk en open systeem voor alle participanten.

Met behulp van smart contracts wordt een netwerk ontwikkeld dat garandeert dat alle partijen de juiste beloningen ontvangen. Het nieuwe netwerk zal als eerst Ethereum ondersteunen, maar in de toekomst worden daar meer blockchains aan toegevoegd, waaronder de Binance Smart Chain.

Het team van Attrace heeft een kantoor in Amsterdam, maar is voornamelijk een internationale onderneming met teamleden vanuit de hele wereld. Het team wil zich ontplooien tot een ware decentralized autonomous organization (DAO) waarmee het netwerk eigendom wordt van de community.

ATTR en de Initial Dex Offering

Het nieuwe platform wordt ondersteund door de ATTR token, een zogeheten utillity en governance token. Dat houdt in dat ATTR bezitters mee kunnen stemmen over belangrijke beslissingen omtrent het netwerk en beloningen kunnen verdienen via staking.

Attrace organiseert volgende week een IDO voor de ATTR token. Een IDO lijkt op een initial exchange offering (IEO), maar vindt plaats op een gedecentraliseerde exchange, of DEX. Het betreft een soort voorverkoop van tokens om het project te financieren.

De IDO van ATTR is toegankelijk voor iedereen en vindt plaats op het ‘MISO’ launchpad van SushiSwap. MISO staat voor Minimal Initial Sushiswap Offering. 15 miljoen ATTR tokens kunnen met ethereum (ETH) gekocht worden. De prijs van een ATTR token ligt op 0,00000533 ETH. De IDO begint op 19 juni om 12.00 uur Nederlandse tijd. Op 22 juni wordt ATTR genoteerd op de DEX van SushiSwap

Doe mee aan de IDO van Attrace via Crypto Insiders en ontvang 10% extra tokens! Om mee te doen met de IDO dien je een crypto-wallet, zoals MetaMask, te koppelen op de MISO website. Zodra de IDO begint kun je gelijk je ETH omzetten naar ATTR.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie