Roy van Krieken Roy van Krieken
29/03/2023 09:03 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/03/2023 09:03

Delfts Blauwe Nacht Wacht NFT: mint start vandaag!

icon-nft
NFT nieuws

De vraag naar blockchain-experts is nog steeds het grootst in de Verenigde Staten, Bron: OKX.

De Delfts Blauwe Nachtwacht is een nieuw project van het Art Attainment initiatief dat kunst en geschiedenis op een unieke manier met elkaar in verbinding brengt. Het project beoogt de Delfts Blauwe Nachtwacht als een NFT onsterfelijk te maken. Deze NFT’s zijn later vandaag voor het eerst te minten!

Solana krijgt eigen OnlyFans concurrent na miljoeneninvestering
  • icon-nft
    NFT nieuws

Delfts Blauwe Nacht Wacht mint komt eraan!

De Delfts Blauwe Nachtwacht is het allereerste project van het Art Attainment-initiatief, een NFT-kunstcollectief dat liefhebbers van geschiedenis, kunst en NFT’s bij elkaar brengt. 

De originele Delfts Blauwe Nachtwacht bestaat uit 480 tegels, waarbij 479 tegels wordt vertegenwoordigd door 3 NFT’s. Er is al een succesvolle 1:1 veiling geweest waar het veronderstelde gezicht van Rembrandt is geveild. De mensen met een dergelijke NFT in het bezit kunnen ook een fysieke reproductie (een zogeheten phygital tile) in ontvangst nemen.

De mint van de Delfts Blauwe Nacht Wacht start vandaag! Mensen met toegang tot de presale kunnen vandaag al hun kans slaan, terwijl morgen de verkoop van de NFT’s voor het grote publiek geopend zal worden. 

De floor price van de NFT’s zal voor mensen tijdens de presale 0,045 ETH bedragen, terwijl de prijs een dag later tijdens de public sale zal zijn gestegen tot 0,05 ETH. De presale gaat vanavond 29 maart om 22:00 van start en de public sale opent zijn deuren morgen op 30 maart om 02:00! Mis de verkoop van deze unieke NFT’s niet! Dit is de kans om een stukje oer Hollandse geschiedenis te bezitten waar je trots op kan zijn.

Art Attainment in de toekomst

Het doel van Art Attainment is om zoveel mogelijk wereldberoemde meesterwerken te digitaliseren. De Delfts Blauwe Nacht Wacht is het eerste beroemde meesterwerk dat wordt gedigitaliseerd, maar er zullen nog een heleboel toonaangevende werken volgen.

“Wij geloven dat door de rijke geschiedenis van traditionele kunst te combineren met de innovatie van blockchain technologie en digtalisatie, we een geheel nieuwe manier kunnen creëren voor kunstliefhebbers en verzamelaars om de meest iconische meesterwerken ter wereld te interageren en te waarderen.” Art Attainment streeft er naar een deur te openen om een ieder de kans te bieden een stukje kunst te bezitten, kunst moet voor een ieder beschikaar zijn.

Daarnaast is het voor bezitters van een Delfts Blauwe Nacht Wacht NFT ook mogelijk om in het bezit te komen van een Art Attainment Founder’s Pass. Deze pas geeft gebruikers toegang tot collecties, 1:1 veilingen en drops van limited edition meesterwerken. 

Blijf op de hoogte van het project en volg Delft Blue Night Watch op Twitter.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie