Wessel Kersting Wessel Kersting
28/07/2022 17:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/07/2022 17:10

Madonna wil Bored Ape NFT kopen, maar ’te duur’

icon-nft
NFT nieuws
Madonna wil Bored Ape NFT kopen, maar 'te duur'

Foto: Denis Makarenko / Shutterstock.com

Bored Ape #3756 wordt op dit moment op OpenSea aangeboden voor iets meer dan 800 ethereum (ETH), ofwel $1,3 miljoen op het moment van schrijven. Niemand minder dan Madonna, de zangeres en superster, heeft hier haar oog op vertelde ze in een interview.

“Ik was vastberaden om een ​​aap te kopen en heel specifiek over wat ik wilde: de aap met een leren motorpet en veelkleurige tanden”, zei Madonna. “Ik kreeg te horen dat het door mij was geïnspireerd en naar mij was gemodelleerd, en het werd gekocht door een vrouw die een fan van mij is.”

Madonna voelt zich specifiek tot deze Bored Ape aangetrokken door de unieke karakteristieken van de non-fungible token (NFT). De leren S&M motorpet, de regenboog tanden en de ‘trippy’ huid zijn dingen waar de zangeres zich wel in kan herkennen. Toch geeft Yuga Labs, die onlangs onder vuur stond, aan dat de Apes nooit specifiek worden ontworpen op basis van een persoon.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

NFT net iets te duur voor de superster

Ook gaf Madonna aan dat de huidige fan die de NFT bezit bereid is deze aan haar te verkopen. Helaas vond de superster de NFT toch iets te duur. Madonna, met een vermogen van $575 miljoen en over haar carrière ongeveer $1,2 miljard bij elkaar heeft gezongen, is daarom voor een iets goedkopere optie gegaan. Zij kocht in plaats daarvan de Bored Ape #4988.

Advertentie

Madonna en non-fungbile tokens

Dat Madonna een fan is van NFT’s is geen geheim. De zangeres bezit ook twee World of Women NFT’s die ze gekocht heeft voor $13.000 per stuk. Ook heeft ze een Otherdeed gemint. Dit is een stuk land in de Otherside metaverse game.

Tevens heeft Madonna haar eigen NFT collectie uitgebracht in samenwerking met de kunstenaar Beeple, kunstenaar van het Jaar 2021. In deze vreemde doch exclusieve collectie konden we een naakte Madonna aanschouwen. Niet alleen was ze naakt, ook beviel ze van allerlei soorten natuurlijke voorwerpen of dieren. Dat Madonna nu een plaatje van een aap wil is daarom niet heel vreemd.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie