Ivo Melchers Ivo Melchers
16/11/2022 14:01 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/11/2022 14:01

NFT collectie van Cristiano Ronaldo komt binnenkort naar Binance

icon-nft
NFT nieuws

Foto: Shutterstock/Saolab Press

In juni dit jaar sloot Cristiano Ronaldo een non-fungible token (NFT) deal met Binance, de grootste cryptocurrency exchange ter wereld. De intentie van deze meerjarige deal was om voetbalfans naar de wereld van NFT’s en web3 te brengen, d.m.v. meerdere NFT collecties. Deze collecties zouden vervolgens exclusief via het NFT platform van Binance worden verkocht. Destijds was het nog onduidelijk wat de NFT’s precies zouden zijn, maar aan die onduidelijkheid is nu een eind gekomen. De exchange heeft op zijn website namelijk details naar buiten gebracht over de aanstaande NFT collectie van Cristiano Ronaldo.

Eerste crypto op basis van ERC-404 enorm gestegen – wat is dit?
  • icon-nft
    NFT nieuws

Ronaldo NFT’s

De collectie zal vanaf vrijdag 18 november beschikbaar zijn en bevat zeven geanimeerde standbeelden met vier zeldzaamheidsniveaus: Super Super Rare (SSR), Super Rare (SR), Rare (R) en Normal (N). Elk standbeeld beeldt Ronaldo af op een iconisch moment uit zijn leven, van carrièrebepalende bicycle kicks tot zijn jeugd in Portugal.

Elk zeldzaamheidniveau heeft zijn eigen set aan exclusieve voordelen, variërend van: een virtuele meet and greet, gesigneerde Ronaldo en Binance merchandise, whitelist toegang tot toekomstige NFT drops, CR7 mystery boxes van toekomstige NFT collecties en toegang tot giveaways met gesigneerde merchandise en prijzen.

45 van de NFT’s met de hoogste waarde (5 SSR en 40 SR) zullen geveild worden op de Binance NFT marktplaats. Deze veiling zal 24 uur duren en de biedingen zullen beginnen vanaf 10.000 Binance USD (BUSD) voor de SSR en 1.700 BUSD voor de SR. De andere 6.600 NFT’s (600 R en 6.000 N) worden via de Subscription Mechanism Launchpad aangeboden, vanaf 77 BUSD voor de normale zeldzaamheid.

De Portugese superster reageerde als volgt op de nieuwe NFT collectie:

‘’Het was belangrijk voor mij dat we iets gedenkwaardigs en unieks voor mijn fans zouden creëren, aangezien zij zo’n groot deel van mijn succes uitmaken. Met Binance kon ik iets maken dat niet alleen de passie van het spel vastlegt, maar ook de fans beloont voor alle jaren van ondersteuning.’’

Advertentie

Nieuwe Binance gebruikers

Nieuwe gebruikers die zich registreren op Binance en een identiteitsverificatie voltooien kunnen een Cristiano Ronaldo Mystery Box ontvangen. Deze kunnen limited-edition Ronaldo NFT´s bevatten en zijn beschikbaar voor de eerste anderhalf miljoen mensen die zich registreren met referral ID ´RONALDO´.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie