Roy van Krieken Roy van Krieken
25/01/2022 19:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/01/2022 19:30

Wereldberoemde Nederlandse YouTuber Kwebbelkop lanceert eigen NFT platform

icon-nft
NFT nieuws

Kwebbelkop, ofwel Jordi van den Bussche, is een van de grootste YouTubers van Nederland en is zelfs wereldwijd enorm populair. Met zo’n 15 miljoen volgers heeft hij een gigantisch bereik en hij is al langere tijd overtuigd van de mogelijkheden van de crypto industrie. Een tijdje terug werd zelfs een eigen non-fungible token (NFT) platform gelanceerd. Dit platform heet LaunchMyNFT en zal ervoor moeten zorgen dat de NFT sector voor vrijwel iedereen toegankelijk wordt.

Uniek Bored Ape NFT restaurant sluit deuren terwijl waarde keldert
  • icon-nft
    NFT nieuws

Testfase en lancering

In november van het vorige jaar ging de testfase van het innovatieve platform van start. Dit bleek een daverend succes, want in slechts twee maanden tijd werden er meer dan een miljoen NFT’s gecreëerd door zeker 200.000 unieke gebruikers. Elke dag groeit het aantal gebruikers nog altijd met meer dan 10.000

Na de succesvolle testfase was het tijd om het platform officieel te lanceren. Op 20 januari werd samen met de aankondiging van de officiële token, MYNFT, het platform op Uniswap (UNI) gelanceerd.

Advertentie

LaunchMyNFT

Volgens de ontwikkelaars van het platform moet LaunchMyNFT ervoor zorgen dat het ingewikkelde proces van het creëren van een NFT verleden tijd is. Gebruikers kunnen kinderlijk eenvoudig hun eigen NFT’s maken zonder dat zij hiervoor enige technische kennis nodig hebben. Ook zorgt het platform ervoor dat deze NFT’s op andere vooraanstaande NFT marktplaatsen in de verkoop kunnen gaan.

Zodra een NFT is gecreëerd is het beschikbaar voor andere NFT-marktplaatsen. Je kunt het vergelijken met het atelier van een schilderij – dat zijn wij – daarna wordt het schilderij verkocht op een veiling.

Aldus Kwebbelkop.

Door te investeren in de MYNFT token kan men extra functies op het platform verkrijgen zoals verlaagde tarieven en cashback programma’s. Daarnaast kan het voor crypto investeerders natuurlijk simpelweg financieel aantrekkelijk zijn om in de MYNFT token te beleggen.

investeerders waaronder crypto giganten als iAngels, Banter Capital en eToro. Mor Assia, Founding Partner en Co-CEO van iAngels, over de investering

Investeerders

Het LaunchMyNFT platform heeft behoorlijk steun gekregen van crypto giganten als iAngels, Banter Capital en eToro. Mor Assia, Founding Partner en Co-CEO van iAngels had het volgende te zeggen over het nieuwe NFT platform:

Crypto wordt snel mainstream en NFTs, via kunst, muziek en gaming, stimuleren dit. We hebben geïnvesteerd in LaunchMyNFT omdat het deze trend stimuleert en dankzij de kant-en-klare oplossing wordt elke maker in staat gesteld zijn kunst om te zetten in NFTs. Zo wordt er een brug geslagen tussen makers en de crypto-economie. Een oplossing als LaunchMyNFT verkort de time-to-market van artiesten en stelt hen in staat zich te focussen op het creatieve aspect.

 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie