Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

CEO bitcoin (BTC) exchange OKCoin: ‘Verduidelijking crypto-regelgeving VS is goed voor institutionele beleggers’

De CEO van cryptocurrency exchange OKCoin zegt dat de recente duidelijkheid over de Amerikaanse regelgeving over de bewaring van digitale activa van groot belang is voor de mensen met veel geld.

De duidelijkheid over de bewaring van digitale activa van de U.S. Office of the Comptroller of the Currency, ook wel OCC, zal veel invloed hebben op institutionele beleggers zegt de CEO van OKCoin, Hong Fang.

- Advertentie -

“De grootste impact zal mogelijk zijn op institutionele beleggers”, zei Fang aan Cointelegraph.

“Particuliere beleggers hebben een veel breder scala aan bestaande keuzes (en voorkeuren). Ik kijk ernaar uit dat meer banken meer open zullen staan ​​voor crypto, met potentieel betere bankkanalen, meer publieke bewustwording en meer duidelijkheid over de regelgeving. Een betere gebruikerservaring wint uiteindelijk.”

Aldus Fang. Op 22 juli heeft de OCC duidelijkheid gegeven aan een grijs gebied rondom de regelgeving van het bewaren van cryptocurrencies. Hierdoor weten federaal gecharterde banken dat zij cryptocurrencies mogen bewaren.

“De OCC-uitspraak is zeker positief nieuws voor de ontluikende crypto-industrie, aangezien crypto-activa nu worden beschouwd als een legitieme activaklasse voor banken,” zei Fang.

“De OCC heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door traditionele banken in staat te stellen bewaarservices te bieden die van toepassing zijn op crypto, waardoor het algehele financiële systeem wordt versterkt en de financiële inclusie wordt verbreed.”

Fang zei verder dat deze duidelijkheid er ook voor zorgt dat de crypto sector als geheel kan groeien en uitbreiden. Door de wetgeving zouden nu ook steeds meer banken zich bezig kunnen houden met het bewaren van cryptocurrencies.

”Banken zullen doorgaan met het leveren van producten en diensten waar hun klanten om vragen,” aldus Fang. “Daarom is het aanbieden van crypto-bewaring afhankelijk van de doelmarkt van elke bank en van de algemene acceptatie van cryptocurrencies,” voegde ze eraan toe.

Binnen de crypto-sector zijn er al een aantal entiteiten die oplossingen bedenken voor digitale activa, waaronder verschillende Amerikaanse instituties naast de banken, zei Fang. Daarnaast gaf ze aan erg benieuwd te zijn naar wat er gaat gebeuren in de industrie de aankomende periode.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.326,85 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.326,85 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...