Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

PwC gaat 1.000 medewerkers omscholen in blockchain

PricewaterhouseCoopers (PwC), een internationaal belastingadvies- en accountantsbedrijf, gaat een programma opzetten waarmee 1.000 van haar werknemers cursussen kunnen volgen omtrent digitale technische expertise, waaronder een opleiding in blockchain-technologie, zo meldt het Britse Digiday UK.

Het programma, genaamd de Digital Accelerators, zal in januari 2019 van start gaan en zal twee jaar duren. Deelnemers mogen een deel van hun gewoonlijke werklast naast zich leggen om in plaats daarvan zich te richten op digitale innovatie zoals blockchain.

- Advertentie -

Sarah McEnaeney, hoofd van het Digital Accelerators-programma, zei dat de concurrentie en de vraag van klanten de reden zijn voor het opzetten van dit programma:

Het is mijn taak om ons personeel op de toekomst voor te bereiden. Op dit moment lijkt het erop dat mensen meer technologische vaardigheden zouden moeten hebben. Het is nodig voor ons om concurrerend te blijven en om alert te zijn op wat onze klanten willen. Onze klanten willen dat wij dingen meer digitaal gaan doen en de kosten beter beheersen. Onze klanten zijn op zoek naar hoe zij zich kunnen aanpassen, relevant kunnen blijven en hoe zij in business kunnen blijven en medewerkers kunnen aantrekken.

Eerder deze week meldde Crypto Insiders dat PwC een onderzoek heeft gepubliceerd waarin, onder andere, stond dat voornamelijk een gebrek aan regelgeving de grootste belemmering is voor adoptie van blockchain en cryptocurrency.

Wereldwijd kan men een groei zien in het bevorderen van kennis rondom blockchain. Crypto Insiders had eerder deze maand ook bericht dat ook de Zuid-Koreaanse overheid blockchain-opleidingen gaat aanbieden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.883,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.918,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.950,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.952,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.983,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.883,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.918,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.950,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.952,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.983,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...