Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Zuid-Koreaanse regering start met blockchain-opleidingen

Het Zuid-Koreaanse ministerie van wetenschap en ICT heeft aangekondigd dat zij opleidingen over blockchain-technologie gaan aanbieden aan studenten.

Het ministerie gelooft dat Korea een grote transformatie tegemoet gaat in wat zij noemen “de vierde industriële revolutie.” Het ministerie heeft aangegeven dat zij meer dan 40 opleidingen in ontwikkeling hebben. Zij willen een focus op innovatie en technologie als artificial intelligence, big data, cloud, virtual reality, augmented reality, drones, zelfrijdende auto’s en dus ook blockchain.

- Advertentie -

Young-Kyung Won, een software beleidsmedewerker bij het ministerie van commercie, industrie en energie, vertelt:

Ondanks dat werkgelegenheid voor jongeren zich voordoet als een sociaal probleem, het probleem van een mismatch in de arbeidsmarkt is net zo serieus.

Het ministerie van technologie en ICT wil nieuwe kansen en banen creëren door zich richten op het vinden van de juiste talenten die passen bij de visies van een bedrijf.

Verder geeft het ministerie aan dat zij een consortium van bedrijven, universiteiten en andere organisaties hebben opgericht dat zich zal toewijden aan het creëren van meer werkgelegenheid voor jongeren via nieuwe opleidingen. Het project zou nog deze augustus beginnen met het aannemen van studenten.

Zuid-Korea is momenteel de op twee na grootste markt in de cryptocurrency na de Verenigde Staten en Japan. Een paar weken geleden gaf Zuid-Korea aan haast te maken met crypto- en blockchain-wetgeving. Vorige week hief de Zuid-Koreaanse Bithump-exchange haar beperkingen op.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.435,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.406,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.458,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.471,40 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.493,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.435,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.406,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.458,50 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.471,40 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.493,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...