Robin Hazekamp Robin Hazekamp
30/01/2024 08:57 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/01/2024 07:05

3x goed XRP nieuws voor 2024 & Nederlanders delen vandaag gratis XRP uit

XRP-XRP
xrp-xrp-logo
Ripple nieuws
3x goed XRP nieuws voor 2024 & Nederlanders delen vandaag gratis XRP uit

Foto: Kateryna Onyshchuk/Shutterstock

Ripple’s munt, XRP, heeft met de jaarwisseling een tumultueus jaar afgesloten. Begin 2023 zag het er nog droevig uit voor een van de grootste tokens op de markt. Totdat er een keerzijde kwam; successen binnen de rechtszaak met de Securities and Exchange Commission (SEC) brachten de munt tot een hoogtepunt van $0,82 in juli. En 2024 belooft eveneens een succesvol jaar te worden.

Genoeg gelezen? Het Nederlandse crypto platform Anycoin Direct deelt alleen vandaag gratis XRP uit in samenwerking met Crypto Insiders – heb jij je gratis XRP al geclaimed?

Drie keer goed XRP nieuws

Nog geen maand na de jaarwisseling heeft XRP al een mijlpaal bereikt. Op 26 januari doorbrak het aantal unieke wallets dat XRP bezit de vijf miljoen. Dat is een all-time-high, een record dat, in de meer dan tien jaar dat de token al te verhandelen is, niet is geëvenaard. Sinds 2021 is het aantal XRP bezitters verdubbeld, en sinds mei 2019 zelfs verdrievoudigd.

Ook zijn er meerdere voorspellingen dat XRP in 2024 de $1 zal overtreffen. Dit zou een prijsstijging van bijna 100% omvatten, één die zeker niet genegeerd mag worden. Een genoemde voorwaarde hiervoor is het binnen geringe tijd doorbreken van de $0,52 grens. Aan deze voorwaarde is, met een huidige XRP waarde van $0,535, al voldaan.

De Ripple vs SEC rechtszaak

In 2024 zou een definitieve schikking in de langdurige rechtszaak met de SEC een potentiële boost kunnen betekenen voor de prijs van XRP. Ondanks drie belangrijke nederlagen van de SEC in 2023 zijn er nog steeds spanningen over het proces. De langzame voortgang suggereert geen grote urgentie van beide kanten. 

Als er in 2024 een definitieve schikking wordt bereikt, kan dit het vertrouwen in XRP vergroten. Mogelijk zal dat een opwaartse druk uitoefenen op de prijs van de cryptocurrency. XRP-advocaat John Deaton ziet het als een grote overwinning als XRP uiteindelijk minder dan $20 miljoen hoeft te betalen.

Ontvang gratis 20 XRP

Anycoin Direct heeft als doel lezers van Crypto Insiders de mogelijkheid te bieden om optimaal te profiteren wanneer zich een prijsrally voordoet. Met een uniek welkomstcadeau van 20 XRP  kun je zonder kosten al een significante stapel in handen krijgen. Meld je aan, plaats een eerste order en je zult binnen één werkdag al je XRP-beloning ontvangen.

Krijg gratis 20 XRP!

Deel dit artikel
Robin Hazekamp

Toen Robin in de Europese politieke wedstrijd iMEP opeens moest verzinnen hoe de EU effectieve regelgeving op moest stellen voor cryptocurrency, stond hij even met zijn mond vol tanden. Terwijl hij zijn achtergrondonderzoek uitvoerde, ontdekte hij de voordelen van deze economische noviteit. In Robins visie gaan de EU en cryptocurrency hand in hand. Met een scherpe blik analyseert Robin hoe politiek en cryptocurrency elkaar zowel aanvult als tegenwerkt.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie