Roy van Krieken Roy van Krieken
24/07/2023 20:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/07/2023 20:00

XRP rechtszaak: Overwinning, en nu? Nederlandse partij geeft iedereen gratis XRP

xrp-xrp-logo
Ripple nieuws
Ripple annuleert plotseling belangrijke strategische overname

Foto: rafapress/Shutterstock

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Ripple (XRP) heeft na een langdurige juridische strijd tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een positieve uitspraak gekregen van de rechtbank. De rechter heeft verklaard dat Ripple’s cryptocurrency XRP niet als ongeregistreerd effect is verkocht. Dit nieuws heeft een buitengewoon positieve invloed gehad op de XRP koers, die in korte tijd als een raket omhoog schoot.

Na het goede nieuws heeft de Nederlandse broker Anycoin Direct besloten om de overwinning te vieren door nieuwe gebruikers te verwelkomen met een speciale actie. Iedereen die zich registreert bij Anycoin Direct ontvangt nu gratis 15 XRP, wat ongeveer 10 euro waard is.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Ripple’s XRP rechtszaak

De rechtszaak was jarenlang een doorn in het oog voor Ripple en de bredere crypto industrie. De uiteindelijke overwinning was daarom des te zoeter. Niet alleen is XRP dus niet als effect verkocht, het geeft ook weer broodnodige legitimiteit aan de cryptomunt, die naar aanleiding van de rechtszaak bijvoorbeeld van verschillende exchanges werd verwijderd.

Ripple ging na de overwinning direct aan de slag met uitbreiden. Het bedrijf diende onlangs een aanvraag in het Verenigd Koninkrijk in om zich officieel als crypto bedrijf in het land te registreren. Waarschijnlijk zullen er veel meer van dit soort stappen volgen. Het team van Ripple lijkt er in ieder geval zin in te hebben.

Toch is het vraagstuk rondom de verkoop van XRP in institutionele markten nog niet helemaal beslist. Hierdoor is er nog steeds enige onzekerheid over de uitkomst van de zaak. Hoewel Ripple dus nog niet volledig uit de problemen is, heeft de positieve uitspraak van de rechter al wel een opwaartse impuls gegeven aan de XRP koers. De koers bereikte het hoogste punt in een jaar en steeg met bijna 100% binnen 24 uur tijd. Wie weet waar XRP over een jaar zal staan?

Gratis XRP bij Anycoin Direct

Voor mensen die interesse hebben om te investeren in XRP, biedt Anycoin Direct nu een speciale kans. Door je te registreren bij de Nederlandse broker ontvang je gratis 15 XRP, wat een waarde heeft van ongeveer 10 euro. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met de wereld van cryptocurrencies en te profiteren van de recente overwinning van Ripple in de rechtszaak tegen de SEC.

Dus grijp nu je kans en registreer je bij Anycoin Direct om gratis 15 XRP te ontvangen. Profiteer van de positieve ontwikkelingen rondom Ripple en wie weet wat de toekomst in petto heeft voor deze spraakmakende cryptomunt.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Advertentie

Trending Ripple nieuws

Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
XRP stijgt 40% in “meest significante uitbraak in crypto-geschiedenis”
Ripple voegt belangrijke functie toe aan XRP cryptobeurs
Ripple pompt miljoen in politieke campagne van XRP-verdediger
Ripple weer aangeklaagd: CEO was “misleidend
Ripple verwacht spoedige oplossing in rechtszaak met SEC & XRP stijgt
Advertentie