Ivo Melchers Ivo Melchers
28/12/2023 09:51 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/12/2023 09:14

3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair

Shiba Inu-SHIB
shiba-inu-shib-logo
Shiba Inu nieuws
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair

Foto: Maurice NORBERT/Shutterstock

De prijs van shiba inu (SHIB), de tweede grootste memecoin van de crypto-industrie, is de afgelopen maand met zo’n 33 procent gestegen. Terwijl alle aandacht binnen het memecoin-landschap recentelijk gericht was op Solana’s (SOL) bonk (BONK), lijkt shiba inu nu de schijnwerpers op zich te willen richten. Achter de schermen zijn er namelijk verschillende positieve ontwikkelingen gaande die de koers wel eens een extra boost zouden kunnen geven.

De gunstige on-chain data is ook de Nederlandse crypto broker Anycoin Direct niet ontgaan. Anycoin Direct biedt momenteel dan ook een leuke actie waarmee nieuwe gebruikers gratis en voor niets 1,5 miljoen SHIB krijgen. Als je je nu aanmeldt op Anycoin Direct en een eerste order plaatst, mag je jezelf al SHIB’onair noemen.

Waarom shiba inu een rally tegemoet kan gaan

Op de blockchain zijn verschillende positieve ontwikkelingen waarneembaar die doorgaans als stimulans voor een opwaartse prijsbeweging worden beschouwd.

Allereerst wordt er sinds november massaal SHIB van wereldwijde crypto exchanges opgenomen. De totale SHIB-balans op gecentraliseerde beurzen is sinds november namelijk met 8 biljoen SHIB gekrompen. Tegen de huidige SHIB koers staat dit gelijk aan bijna 86 miljoen dollar.

Wanneer investeerders hun munten van exchanges halen, betekent dit dat ze minder geneigd zijn om op korte termijn te verkopen. Dit vermindert de beschikbare aanbodsdruk op de markt, wat de prijs kan ondersteunen.

Ook heeft Shibarium, een layer-2 blockchain bovenop Ethereum (ETH), een opmerkelijke mijlpaal van 180 miljoen transacties bereikt, mede dankzij een gigantische lading van 7,82 miljoen transacties op kerstavond.

Dit is niet het enige goede nieuws wat betreft Shibarium. De Total Value Locked (TVL), ofwel de totale waarde aan crypto dat is vastgezet in smart contracts, is tevens gestegen tot het hoogste niveau in 16 weken tijd. Uit data van DefiLlama blijkt dat er nu voor iets minder dan 1 miljoen dollar vergrendeld staat op het schalingsnetwerk.

Hoewel de hierboven verstrekte gegevens positief lijken, is het van belang te beseffen dat dit geenszins garant staat voor een stijging van de SHIB koers.

Ontvang gratis 1,5 miljoen SHIB

Anycoin Direct heeft als doel lezers van Crypto Insiders de mogelijkheid te bieden om optimaal te profiteren wanneer zich een prijsrally voordoet. Met een uniek welkomstcadeau van 1,5 miljoen SHIB kun je zonder kosten al een significante stapel in handen krijgen. Meld je aan, plaats een eerste order en je zult binnen één werkdag al je SHIB-beloning ontvangen.

Gratis SHIB'onair worden

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie