Gijs Ooijen Gijs Ooijen
18/03/2023 11:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/03/2023 11:30

Onrust in Shiba Inu community over mogelijk gestolen code

shiba-inu-shib-logo
Shiba Inu nieuws
Shiba-inu-shibarium-koers

Foto: Shutterstock/Seregraff

In de wereld van cryptocurrency zijn er regelmatig discussies en zorgen over de veiligheid en betrouwbaarheid van verschillende projecten en platforms. Zo heeft de populaire meme coin Shiba Inu (SHIB) recentelijk te maken gehad met bezorgdheid van een bekend community lid over mogelijke problemen met de beta testnets van Shiba Inu. In dit artikel gaan we dieper in op de onrust en de reactie van Shiba Inu ontwikkelaars. We kijken ook naar de huidige prijs van Shiba Inu en hoe deze wordt beïnvloed door deze situatie.

Shiba inu en dogecoin opvallend sterk tijdens recente crash, toont data
  • shiba-inu-shib-logo
    Shiba Inu nieuws

Onrust in Shiba Inu community over beta testnets

Shiba Inu, de populaire memecoin en op Ethereum gebaseerde cryptocurrency, ligt onder vuur nadat een bekend lid van de gemeenschap beweerde dat er problemen waren met zijn beta testnets. In het bijzonder beweerde het lid dat de Shibarium layer 2 beta testnet en de Rinia testnet identieke chain IDs hadden, wat mogelijk zou kunnen leiden tot een overname. Bovendien beweerde de persoon dat dit niet kon gebeuren zonder de betrokkenheid van Shiba Inu ontwikkelaars.

Shiba Inu developers reageren op bezorgdheid in de community

Als reactie op de bezorgdheid van de community verklaarde een Shiba Inu ontwikkelaar genaamd Kaal dat er een nieuwe versie van het Shibarium beta-netwerk met een nieuwe chain ID zou worden ingezet. Echter, het community lid bracht later op de dag andere zorgen naar voren, waarbij hij twee screenshots vergeleek om de vermeende gelijkenis tussen de Shibarium alpha-testnet en Polygon’s Mumbai-testnet aan te tonen. De situatie is nog steeds aan de gang en investeerders kijken nauwlettend toe terwijl de prijs van Shiba Inu (SHIB) in de afgelopen 48 uur iets is gedaald en op het moment van schrijven wordt verhandeld tegen een prijs van $0,00001113.

We blijven de ontwikkelingen rondom Shiba Inu volgen en zullen updates delen zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Het is belangrijk voor beleggers in crypto om alert te blijven op mogelijke problemen en risico’s met betrekking tot de projecten waarin ze investeren.

Deel dit artikel
Gijs Ooijen

Gijs houdt zichzelf sinds enkele jaren bezig met cryptocurrency en blockchain. Zijn kennis op dit gebied zet hij graag in om jou te voorzien van crypto nieuws en kennisartikelen.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie