Thom Derks Thom Derks
23/01/2023 06:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/01/2023 06:04

Binance financiert crypto en Web3 opleidingen voor 67.155 mensen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Binance financiert Web3 opleidingen voor 67.155 mensen

Foto: salarko / Shutterstock.com

Binance Charity, de tak van het beursplatform dat zich bezighoudt met goede doelen, kondigt aan dat het 30.000 plekken beschikbaar maakt voor zijn Web3 educatieplatform dat onderdeel is van het Binance Scholar Program. Volgens een officiële blogpost van het beursplatform zijn er sinds de lancering van het initiatief al 82.000 aanmeldingen verwerkt voor het educatieprogramma.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

67.155 aanmeldingen goedgekeurd

In totaal keurde Binance Charity al 67.155 aanmeldingen goed voor het educatieplatform, wat betekent dat ze de opleiding van deze mensen ook financieren. In totaal zijn er 36.500 mensen toegelaten in 2022 en worden er nog 30.655 plekken toegewezen in 2023.

“De reactie op onze projecten in de wereld van Web3 is ongekend en laat zien dat veel mensen de ambitie hebben om te leren over blockchain, DeFi, NFT, programmeren en nog veel meer,” aldus Helen Hai, het hoofd van de Binance Charity Foundation.

De markt is door een lastige periode gegaan in 2022, maar dat stopt Binance dus duidelijk niet om interessante initiatieven te blijven opzetten. Het beursplatform investeert op deze manier flink in de ontwikkeling en opleiding van nieuwe mensen die de industrie op hun eigen manier kunnen versterken.

Advertentie

Binance loopt met je mee

Het idee van het opleidingsplatform is om mensen vanaf het begin tot het einde te begeleiden bij iedere stap in hun carrière. Als ze hulp nodig hebben, dan staat Binance klaar met kapitaal en kennis om ze bij te staan en verder te helpen. In totaal is er door Binance al ruim 2,2 miljard dollar geïnvesteerd in Binance USD (BUSD) om de boel te financieren.

Hierbij zijn verschillende initiatieven in landen als Nigeria, Duitsland, Senegal, Australië, Zuid-Afrika, Frankrijk, Cyprus, Oekraïne en Brazilië gesteund. Eén van deze instituten is de in Nigeria gevestigde tech-school Utiva. Daarmee heeft Binance een samenwerking om 50.000 opleidingsplekken te faciliteren, waarvan 1.000 mensen zelfs één jaar lang met een intensief programma aan de slag kunnen.

Alles bij elkaar een meer dan interessante ontwikkeling, die de industrie op termijn echt kan laten groeien. Mensen die de ambitie hebben om zich op deze manier te ontwikkelen zullen ook anderen inspireren met hun kennis en ontwikkeling, wat ongetwijfeld positief is voor de adoptie van de technologie.

Deel dit artikel
Thom Derks

Thom is een expert op het gebied van macro-economie, bitcoin en het afzeiken van altcoins. Verder schrijft hij een eigen macro-nieuwsbrief op Substack, laat hij soms iets van zich horen op Twitter en is hij niet-praktiserend Meester in de Rechten (universiteit Leiden).

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie