Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Bitcoin (BTC) exchange Binance kondigt nieuw stabelcoin systeem aan

Cryptocurrency exchange Binance kondigde onlangs een nieuw gedecentraliseerd stablecoin systeem aan wat Venus zal gaan heten. Het systeem is gebouwd op de blockchain van Binance (Binance Smart Chain) en zal de nieuwe cryptocurrency VAI ondersteunen. VAI wordt ondersteund door verschillende BEP-20 tokens (Binance standard tokens) en zal een mix worden tussen Compound en MakerDAO, aldus de CEO van Binance, Changpeng Zhao.

“VAI wordt gemint door hetzelfde onderpand dat aan het protocol wordt geleverd. Gebruikers kunnen tot 50% van de resterende onderpandwaarde die ze hebben op het protocol lenen van hun vTokens om VAI te minten”, aldus Binance. “Het onderpand dat aan Venus wordt verstrekt, wordt vertegenwoordigd door vTokens (zoals vBTC), waarmee gebruikers het onderliggende onderpand kunnen aflossen en ertegen kunnen lenen.”

- Advertentie -

Gebruikers van het Venus protocol kunnen vanaf dinsdag hun eigen Binance coin (BNB), Binance stablecoin (BUSD) of Swipe (SXP) tokens gebruiken om Venus (XVS) tokens mee te farmen. Binance list binnenkort XVS binnen zijn Innovation Zone, op 6 oktober is de coin beschikbaar voor algemene trading. De token kan geruild worden onder de volgende koersen XVS/BTC, XVS/BUSD en XVS/USDT.

Het protocol is ontworpen door Swipe Wallet, dat eerder dit jaar een deal maakte met Binance voor een onbekend bedrag. De reden dat Binance de samenwerking wilde was voornamelijk om bepaalde obstakels te kunnen tackelen die optreden bij bijvoorbeeld de blockchain van Ethereum (ETH) zoals verstopping van de blockchain en hoge transactie fees.

Het project werd eind augustus aangekondigd en werd door Binance de regionale versie van Libra genoemd.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.112,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.910,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.939,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.975,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.996,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.112,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.910,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.939,90 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.975,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.996,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...