Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) exchange Binance neemt debetkaartprovider Swipe over ter stimulering adoptie crypto

Een van de grootste cryptocurrency-exchanges ter wereld, Binance, heeft weer een stap gezet in zijn missie om zijn voetafdruk in de opkomende sector te vergroten. Vandaag kondigde Binance namelijk aan dat het de Visa crypto-debetkaartprovider Swipe heeft overgenomen.

In de officiële aankondiging valt te lezen dat het “’t toonaangevende multi-asset digitale wallet en Visa-debetkaartplatform waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen, converteren en uitgeven” heeft overgenomen voor een niet bekendgemaakt bedrag:

De twee bedrijven zullen samenwerken om de acceptatie van cryptocurrencies verder te mainstreamen door de kloof tussen fiat en digitale activa te overbruggen, met name betalingen en aankopen in cryptocurrency via traditionele financiële systemen.

- Advertentie -

De CEO van Binance, Changpeng Zhao, voegt hieraan toe:

Om onze missie te bereiken om crypto toegankelijker te maken voor de massa, zijn off-ramps ook een belangrijk onderdeel. Door gebruikers de mogelijkheid te geven om crypto direct te converteren en uit te geven terwijl verkopers nog steeds naadloos fiat kunnen accepteren, zal dit de crypto-ervaring voor iedereen veel beter maken,

Onderdeel van de samenwerking is dat Binance het token van Swipe, SPX, heeft genoteerd aan zijn exchange. De altcoin zag de afgelopen tijd een flinke stijging aangezien het gerucht al rondging dat de twee de samenwerking aan zouden gaan.

Swipe noteert op zijn beurt Binance’s native token, Binance coin (BNB) genaamd. Dit betekent dat houders van Stripe’s debetkaarten nu BNB direct om kunnen zetten in fiat en dus betalingen kunnen verrichten in winkels met de altcoin.

De debetkaarten zijn op dit moment verkrijgbaar in 31 landen waaronder de Europese Economische Ruimte en dus Nederland. De kaart zal binnenkort ook in Noord-Amerika en Azië gelanceerd gaan worden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.224,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.024,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.060,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.098,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.113,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.224,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.024,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.060,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.098,80 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.113,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...