Home Nieuws Wallets en Exchanges Bitcoin (BTC) exchange Binance vestigt volumerecord in 3e kwartaal

Bitcoin (BTC) exchange Binance vestigt volumerecord in 3e kwartaal

- Advertentie -

De crypto exchange Binance noteerde in het derde kwartaal een all-time high voor het spot trading volume. Het volume steeg met bijna 110% naar een totaal volume van $306,6 miljard dollar in het derde kwartaal. Het kwartaal daarvoor was het volume ‘slechts’ $146,3 miljard. Dit blijkt uit onderzoek van The Block Research.

De sterke toename in volume suggereert dat meer particuliere investeerders hun slag slaan. Naast een hevige toename in spot trading steeg ook het volume in de futures op het platform. Binance Futures groeide in het derde kwartaal van 2020 ruim 43,5% en oversteeg daarmee een totaal volume van $483 miljard.

Binance vernietigde in het derde kwartaal ook nog eens $68 miljoen aan Binance tokens (BNB). Ten opzichte van het kwartaal ervoor was dat 12,4% meer. Binance vernietigt tokens als “cadeautje” voor BNB houders.

In het verleden moest de exchange alle inkomsten vergaren middels de fees die geheven werden over spot trading. Recent onderzoek toont aan dat de beurs ook inkomsten genereert via andere wegen zoals derivaten, leningen en peer-to-peer trading in China.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€14.670,60 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€14.696,50 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.700,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€14.736,90 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€14.937,60 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...