Timo Bult Timo Bult
14/08/2021 11:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/08/2021 11:00

Bitcoin (BTC) exchange FTX en Shark Tank Kevin O’Leary slaan handen ineen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitcoin (BTC) exchange FTX en Shark Tank Kevin O’Leary slaan handen ineen

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Cryptocurrency exchange FTX heeft weer een nieuwe grote naam achter zich weten te scharen! Dit keer is het Kevin O’Leary, investeerder en bekend van het televisieprogramma Shark Tank, dat een samenwerking voor de lange termijn is aangegaan met FTX. Dat valt te lezen in een persverklaring van de exchange.

O’Leary, ook wel bekend als “Mr. Wonderful,” zal een aandeel krijgen in de exchange. Daarnaast wordt hij ambassadeur voor FTX en zal hij dus het platform vertegenwoordigen tijdens events en andere momenten. In ruil voor zijn activiteiten wordt de bekende investeerder en TV-presentator betaald in digitale valuta als bitcoin (BTC) en waarschijn FTX’ eigen FTX token (FTT).

Voor O’Leary was de reden om met FTX in zee te gaan de onduidelijkheid die er voor veel grote investeerders nu nog bestaat betreft crypto. Die onduidelijkheid zou FTX wegnemen:

“Institutionele beleggers worstelen met de beslissing om te investeren in crypto-activa. Niet omdat ze dat niet willen, maar omdat ze moeite hebben om met zekerheid te weten dat ze 100% zullen voldoen aan de regelgeving en rapportagevereisten. Ik ben niet anders. Ik wil mijn crypto-exposure vergroten, maar ook voldoen aan mijn compliance-mandaten.”

“Ik ben deze relatie aangegaan met FTX. Het heeft een aantal van de beste crypto exchange-diensten die ik op de markt heb gezien.” voegt O’Leary eraan toe. Als ambassadeur zal O’Leary middels verschillende initiatieven het FTX merk vertegenwoordigen en versterken.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

“Een echte icoon”

De CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, spreekt met grootse woorden over O’Leary: “Het is geweldig om een echt icoon in onze hoek te hebben en we zijn verheugd om een partner als Kevin te hebben die onze mening deelt over het belang van compliance.”

“Terwijl we blijven groeien, hebben we toegewijde, deskundige en betrouwbare partners zoals Mr. Wonderful nodig.”

FTX is op veel fronten hard aan het groeien. En het versterken van het merk en vergroten van de naamsbekendheid is een belangrijk factor van de huidige groei. Vorige week was nog te lezen hoe de exchange een 7-jarige deal heeft gesloten met de ontwikkelaar van het immens populaire spel League of Legends.

Eerder veranderde het al de naam van Blockfolio naar FTX. De exchange nam Blockfolio vorig jaar al over. Eind juli werd Blockfolio dus onder de FTX paraplu geplaatst.

Meer lezen over het snelgroeiende FTX? Lees dan hier de exchange-pagina op Crypto Insiders of bezoek hier de officiële website van FTX!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie