Roy van Krieken Roy van Krieken
17/04/2023 17:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/04/2023 17:00

Bitget geeft een exclusieve promo met maar liefst 50.000 BGB weg

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Bitget, vooraanstaande crypto derivaten en copy trading platform, heeft onlangs een nieuwe functie toegevoegd: de Launchpad. Al een aantal crypto werden hier met succes gelanceerd, maar nu wordt hier een schepje bovenop gedaan. Spoedig zal GoSleep (ZZZ) hier zijn opwachting maken. Launchpad biedt Bitget gebruikers een extreem vroege instap, maar dat is nog niet alles. Bitget geeft in een nieuwe campagne namelijk maar liefst 50.000 BGB tokens ter waarde van $21.000 weg! 

Lees verder hoe je mee kunt doen aan de actie, en wellicht ga jij er met honderden dollars aan BGB tokens vandoor.

Cryptobeurs Coinbase gaat in hoger beroep in cruciale rechtszaak
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Bitget Launchpad

Launchpad van Bitget werd voor het eerst geïntroduceerd in februari 2022, en tot nu toe heeft het al acht projecten gelanceerd met een gemiddelde prijsstijging tot wel 14,950% in de eerste week van hun notering. Eerder werden op Launchpad REVO, BBO en HALO aangeboden, waarbij gebruikers de kans kregen om buitengewoon vroeg in te stappen in de nieuwe crypto projecten.

Nu komt daar binnenkort ZZZ bij. GoSleep wil gebruikers motiveren om een gezonde levensstijl na te streven door hen slaap-tracking tools en gepersonaliseerd advies over slaappatronen aan te bieden, om zo geleidelijk aan gezonde slaapgewoonten te ontwikkelen.

Om deze lancering te promoten heeft Bitget een bijzondere campagne opgezet. Nieuwe gebruikers van Bitget en zijn Launchpad maken namelijk kans om serieuze prijzen te winnen. 

Hoe doe je mee?

Allereerst is het vanzelfsprekend belangrijk dat je een account maakt op Bitget. Aanmelden bij de exchange kan via deze link. Als je je hebt aangemeld, of als je al een account bij Bitget had, is het daarna belangrijk dat je deelneemt aan de Bitget Launchpad. Dat kun je via deze link doen. Als laatste moet je je aanmelden voor de giveaway campagne. Dat doe je via deze link

Let wel; deze actie geldt alleen voor mensen in Nederland.

Als je deze stappen hebt voltooid, heb je al je eerste BGB tokens verdiend! De eerste 700 mensen die nu lid worden van Launchpad, krijgen namelijk 20 BGB tokens op zijn of haar account gestort. 

Win gratis BGB

Je kunt echter nog veel meer BGB tokens winnen. Dit doe je door een aantal missies te voltooien. Deze missies zijn: het KYC-proces doorlopen, minstens 50 USDT storten, een abonnement nemen op Bitget Earn, je eerste transactie doen ter waarde van minstens 500 USDT, je eerste copy trade doen en als laatste een vriend(in) door verwijzen naar Bitget. 

Dat lijkt een flinke waslijst aan eisen, maar de prijzen liegen er niet om. Gebruikers die de bovenstaande missies voltooien kunnen namelijk 600 BGB op hun account gestort krijgen! Daarnaast krijg je tussen de 5 en 100 BGB voor elke voltooide missie! In totaal kun je dus meer dan $300 dollar aan BGB verdienen, tegen de huidige BGB koers van $0,43

Als laatste is het nog mogelijk om BGB te winnen door niets anders te doen dan BGB vasthouden op je account. Er wordt 10.000 BGB verdeeld onder BGB houders, en de verdeling is gebaseerd op de hoeveelheid BGB die je op je account hebt staan.

De actie duurt tot 19 april 20:00, dus wees er snel bij. Zie jij het wel zitten om gemakkelijk aan BGB tokens te komen, zorg dan dat je de bovenstaande stappen doorloopt! In totaal geeft Bitget 50.000 BGB weg ter waarde van $21.000.

Voor meer informatie over de giveaway kun je op de website van Bitget terecht

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie