Timo Bult Timo Bult
15/12/2022 11:14 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/12/2022 11:14

Bitvavo nieuws: zo claim jij gratis €10 aan dogecoin, bitcoin of XRP

Nieuws
Bitvavo nieuws: zo claim jij gratis €10 aan dogecoin, bitcoin of XRP

Foto: loveyousomuch/Shutterstock

Crypto-investeerders zijn in deze tijden extreem gevoelig voor paniek en dat is niet gek. Met het omvallen van een grote exchange als FTX denken velen nu wel twee keer na als zij ook maar iets negatiefs lezen over een exchange in het crypto nieuws. Nederlandse crypto-fanaten kunnen echter ook dichterbij huis een betrouwbare crypto-partij vinden. Bijvoorbeeld Bitvavo, die je momenteel €10,- gratis geeft in een cryptocurrency naar keuze.

Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving

Binance paniek zorgt voor turbulente tijden

De paniek omtrent Binance vloeit voort uit een aantal zaken. Een daarvan is het gerucht dat het platform aangeklaagd zal worden door de Amerikaanse autoriteiten. Daarnaast is niet iedereen overtuigd van de proof-of-reserves die het platform onlangs met het grote publiek deelde.

Daarom zijn veel investeerders nu onzeker en besluiten zij om hun crypto in ieder geval voor nu maar even van het platform af te halen. Mocht Binance gezond zijn dan zal het deze episode gewoon overleven. Op dit moment zijn er overigens geen overduidelijke signalen dat Binance op omvallen zou staan moet benadrukt worden.

10 euro gratis dogecoin of andere crypto bij Bitvavo

Binance is een enorme partij en is internationaal actief. Voor de een is dat een voordeel, voor de ander juist niet. Zij hebben liever een handelsplatform dichterbij huis met een registratie bij onze eigen centrale bank, de Nederlandsche Bank (DNB).

Dat Bitvavo een DNB-registratie heeft biedt enige zekerheid dat het platform al zijn zaakjes op orde heeft. Het moet hiervoor namelijk voldoen aan allerlei richtlijnen die zijn bedoeld om de consument te beschermen. Zo zijn accounts op Bitvavo tot 100.000 euro verzekerd.

Voor diegene die graag Bitvavo willen uitproberen hebben we een leuke actie. Mensen die zich voor 31 december via deze link registeren bij Bitvavo krijgen namelijk 10 euro als welkomstbonus. Zodra je je identiteit hebt geverifieerd ontvang je de 10 euro automatisch in je account. Wat je hier vervolgens mee doet is aan jou; of je nu bitcoin (BTC), dogecoin (DOGE) of een van de vele andere crypto op het platform wil verhandelen.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie