Ivo Melchers Ivo Melchers
06/10/2023 10:32 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/10/2023 15:36

Bitvavo voegt 2 crypto toe en geeft nieuwe traders een bonus

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitvavo voegt 2 crypto toe en geeft nieuwe traders een bonus

Foto: Bitvavo

Bitvavo is lekker op dreef momenteel. Eergisteren kon je op Crypto Insiders lezen dat de grootste cryptobeurs van Nederland zijn aanbod had uitgebreid met Yield Guild Games (YGG) en API3 (API3). Vandaag is het de beurt aan Radiant Capital (RDNT) en MAGIC (MAGIC) die hun debuut maken op het platform.

Nog geen account bij Bitvavo? Maak via deze link een account aan en ontvang 10 euro gratis. Daarmee kan je op dit moment bijvoorbeeld zo’n 44 RDNT kopen. Ook kan je natuurlijk kiezen voor een van de 200 andere crypto op Bitvavo.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Radiant Capital: cross-chain DeFi platform

Radiant Capital is een decentralized finance (DeFi) project dat in 2022 door een anoniem team van de grond is gekomen. Specifiek is het een lending-protocol dat is gebouwd op Arbitrum (ARB) en de BNB Chain (BNB) en gebruikmaakt van de zogenoemde ‘LayerZero’ technologie. LayerZero technologie is een interoperabiliteitsprotocol waardoor verschillende blockchains gemakkelijker met elkaar kunnen communiceren.

Door gebruik te maken van deze technologie kunnen gebruikers activa van verschillende netwerken deponeren en lenen. In tegenstelling tot de meeste andere DeFi-platformen is het dus niet beperkt tot crypto-tokens van slechts één netwerk.

Net zoals andere DeFi-toepassingen worden smart contracts ingezet zodat je niet langer hoeft te vertrouwen op een derde partij.

Radiant Capital is een zogeheten Decentralized Autonomous Organization (DAO) dat als missie heeft ‘’om de miljarden aan gefragmanteerde liquiditeit op de Web3-geldmarkten te verenigen onder één veilig, gebruiksvriendelijk en kapitaalefficiënt omnichain-protocol.’’

RDNT-tokens verlenen bestuursrechten aan houders, waardoor ze inspraak krijgen in de besluitvormingsprocessen van het protocol.

Advertentie

MAGIC: Treasure NFT ecosysteem

MAGIC is de native crypto van de Treasure-metaverse: een non-fungible token (NFT) ecosysteem dat verschillende metaverse-projecten met elkaar verbindt. Er bestaan veel verschillende metaverse games in het Treasure-ecosysteem die allemaal gebruik maken van de MAGIC-token. Echter zijn al deze games ongerelateerd aan elkaar en bestaan stuk voor stuk uit verschillende verhalen met unieke concepten

Treasure draait op Arbitrum en brengt een gedeelde economie tot stand die wordt aangedreven door de MAGIC-token. Alle metaverse-projecten worden met elkaar verbonden aangezien je MAGIC-tokens nodig hebt om in-game items aan te schaffen. Deze worden in de vorm van NFT’s aangeboden op de eigen marktplaats genaamd ‘Trove’.

Treasure beschikt ook over een aantal eigen metaverse-projecten binnen het ecosysteem die aan elkaar gelinkt zijn. ‘Bridgeworld’ is de centrale metaverse die een cruciale rol speelt binnen het bredere ecosysteem.

Treasure beschikt over een DAO die bestaat uit de eigenaren van de gestakete MAGIC-tokens. De tokenhouders zijn dus verantwoordelijk voor de ontwikkelingen van het relatief nieuwe metaverse-project.

Ontdek de twee nieuwe cryptocurrencies op Bitvavo en maak via deze link een account om gratis 10 euro te ontvangen.

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie