Shane Kuijpers
18/03/2022 12:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 12:40

C2X: vanmiddag gaat de IEO op crypto exchange FTX live

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
C2X: vanmiddag gaat de IEO op crypto exchange FTX live

Foto: Dennis Diatel / Shutterstock.com

Gisteren verscheen de eerste aankondiging op Crypto Insiders en vandaag is het al zover: om 14:00 Nederlandse tijd gaat de initial exchange offering (IEO) van C2X (CTX) live op crypto exchange FTX.

Wil je meer te weten komen over het project van C2X? Lees dan hier de uitgebreide Whitepaper. Wanneer je mee wilt doen met de IEO kun je op deze pagina terecht.

Coinbase laat met grote stapel pizza’s de kracht van bitcoin zien
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Alles over C2X

Wat is C2X precies? C2X is het blockchain gaming platform dat naar eigen zeggen het ‘ultieme blockchain gaming platform’ wil creëren waar iedereen aan mee kan doen en van kan genieten door simpelweg te spelen. Bezitters van C2X tokens krijgen bovendien mede zeggenschap over het ecosysteem, daar ze mogen stemmen op nieuwe beslissingen. Het platform van C2X is gebouwd rondom 3 pijlers:

  • Deelname. Zoals gezegd kan iedereen deelnemen aan de C2X blockchain, door gewoon hun games te spelen.
  • Productie. Alle spelers gaan bijdragen aan het C2X ecosysteem. Iedereen die gamet wordt namelijk tegelijkertijd een waarde creator
  • Winst voor iedereen. De toewijding van de fans en gamers moet beloond worden. C2X wil continu voortgang boeken en die doen ze onder andere door ‘circulation of value’ te faciliteren. De waarde blijft zodoende binnen het ecosysteem.

C2X games

C2X heeft al een reeks aan games uitgebracht en er zullen er nog veel volgen. Dit zal bijdragen aan de visie van C2X; het ultieme blockchain gaming platform worden.

C2X partners

C2X werkt ook samen met tal van partners. Een aantal van deze partners zijn Com2uS, Com2uS Holdings, Com2uS Platform en Terra. 

Advertentie

Eerdere IEO’s op FTX

De aanstaande IEO van C2X op FTX is zeker niet de eerste op de crypto exchange. FTX staat bekend om het lanceren van nieuwe projecten en eerdere IEO’s op FTX hebben overwegend mooie resultaten opgeleverd. Onderstaand overzicht geeft alle eerdere IEO’s op FTX weer. Dit biedt geen garantie voor toekomstige IEO’s, zoals die van C2X, maar hoopgevend is het zeker.

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie