Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

China blokkeert buitenlandse cryptocurrency-exchanges

De Chinese Leading Group of Internet Financial Risks Remediation heeft naar verluidt 124 cryptocurrency-exchanges met buitenlandse IP-adressen geïdentificeerd en is van plan de toegang tot hun diensten te blokkeren, meldt Shanghai Securities Times, de spreekbuis van de Chinese financiële autoriteiten. Op dit moment lijkt de internet-toegang tot verschillende grote beurzen zoals Binance, en Bitfinex al niet meer beschikbaar in China/

De groep werd in 2016 door de Chinese Staatsraad opgericht als overheidsinstantie voor bescherming tegen financiële risico’s die verband houden met kwesties als peer-to-peer leningen en cryptocurrency-handel en wordt gerund door topfunctionarissen van de Centrale bank van de Republiek China. De instantie zegt nu te beginnen met het blokkeren van de IP-adressen die behoren tot 124 cryptocurrency-handelsplatformen, die tot voor kort nog beschikbaar waren voor de inwoners van China, ook al zijn dergelijke activiteiten in China verboden.

- Advertentie -

In september 2017 verbood de Centrale bank van China al initial coin offerings (ICO’s) alsmede alle crypto-handelsplatformen in het land. Nadat het verbod was afgekondigd verhuisden veel van de in China gevestigde exchanges, waaronder Binance, hun activiteiten naar het buitenland.

Los van het blokkeren van buitenlandse cryptocurrency-exchanges heeft het centrale district Chaoyang in Peking op 17 augustus een verbod afgekondigd dat het hotels, kantoorgebouwen en winkelcentra verbiedt om crypto-gerelateerde evenementen te hosten.

Ondanks de vijandige houding van de Chinese regering ten aanzien van cryptocurrency, bleek onlangs uit een onderzoek dat het aantal Chinese bedrijven dat “blockchain” in de naam heeft, meer dan vervijfvoudigd is sinds vorig jaar.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.804,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.836,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.862,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.863,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.934,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.836,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.804,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.862,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.863,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.934,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...