Rico Engelbarts
24/05/2018 11:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/05/2018 11:45

Coinbase koopt Paradex – gaat honderden ERC-20 tokens ondersteunen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
coinbase_koopt_paradex_gaat_honderden_ERC-20_tokens_ondersteunen

Foto: rarrarorro/Shutterstock

Crypto gigant Coinbase heeft Paradex gekocht. Paradex is een gedecentraliseerd cryptocurrency platform dat gebruikers in staat stelt om honderden ERC-20 tokens direct vanuit een wallet te verhandelen.
In een persbericht wat gisteren verscheen liet de in San Francisco gebaseerde cryptocurrency exchange Coinbase weten dat er sprake is van een overname van Paradex. Coinbase gaf in het bericht aan dat klanten hierdoor kunnen handelen meer dan de huidige vier coins (Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin) die momenteel door Coinbase worden ondersteund.
CEO en medeoprichter van Coinbase, Brian Armstrong, zegt dat de acquisitie Coinbase haar “inzet om te investeren in een decentrale infrastructuur” onderstreept en onderdeel is van een poging om nieuwe klanten buiten de Amerikaanse landsgrenzen te bereiken.
Armstrong liet het volgende weten:

Met vreugde kondigen we de acquisitie van Paradex aan, een platform dat onze gebruikers de mogelijkheid zal bieden om honderden tokens direct vanuit hun wallets te verhandelen.

Coinbase, welke zich schaart onder de ‘s werelds meest waardevolle gecentraliseerde cryptocurrency exchanges, kondigde in maart de ondersteuning aan van op Ethereum gebaseerde ERC-20 tokens. Het is nu afwachten of deze plannen doorgezet worden nu Coinbase Paradex heeft aangekocht. Paradex bewerkstelligt namelijk de directe handel van ERC-20 tokens.
Bij de lancering zal de nieuwe dienst uitgerold worden voor internationale klanten, terwijl Coinbase tegelijkertijd zal werken aan verbeteringen om ook Amerikaanse gebruikers te kunnen dienen onder toezicht van lokale regelgeving.

In eerste instantie zal de dienst zijn voor klanten buiten Amerika, maar het zal ook voor Amerikaanse klanten beschikbaar zijn zodra overeenkomen met de regelgeving. We zijn hier al actief mee aan de slag.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie